Επείγουσα αίτηση διαζυγίου κατέθεσε η Mary Kate Olsen από τον κατά 17 χρόνια μεγαλύτερο σύζυγό της Ολιβιέ Σαρκοζί (φωτό)

Ο 50χρονος τραπεζίτης ζήτησε την υλοποίηση του προγαμιαίου συμφωνητικού τους....

Διαφορετικούς δρόμους μετά από πέντε χρόνια γάμου θα τραβήξουν η Μέρι Κέιτ Όλσεν και ο κατά 17 χρόνια μεγαλύτερός της Ολιβιέ Σαρκοζί, όπως μεταδίδουν σήμερα τα διεθνή ΜΜΕ.

Η 33χρονη μάλιστα ισχυρίζεται σε νομικά έγγραφα, ότι ο 50χρονος Γάλλος τραπεζίτης και ετεροθαλής αδελφός του Νικολά Σαρκοζί θέλει να την πετάξει έξω από το σπίτι

"Κάνω αυτό το αίτημα ως επείγον γιατί ο σύζυγός μου απαιτεί να μετακομίσω από το σπίτι μας μέχρι τη Δευτέρα 18 Μαΐου εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού" τονίζει. Όπως υποστηρίζει, προσπάθησε να επικοινωνήσει με το δικηγόρο του Σαρκοζί και τον ιδιοκτήτη του σπιτιού παρακαλώντας να μείνει μέχρι τις 30 Μαΐου.

"Είμαι τρομοκρατημένη καθώς ο σύζυγός μου προσπαθεί να μου στερήσει το σπίτι που ζήσαμε και αν το επιτύχει, όχι μόνο θα χάσω το σπίτι μου αλλά ρισκάρω να χάσω και την προσωπική μου ιδιοκτησία παράλληλα" πρόσθεσε. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

מרי קייט אולסן הגישה בקשת חירום לגירושים. כל הפרטים באתר (לינק בביו) צילום: גטי

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη תרבות היום (@tarboot2day) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

we hate to see it ? but after 5 years of marriage, Mary-Kate Olsen is divorcing her French banker husband, Olivier Sarkozy. #MaryKateOlsen #OlivierSarkozy #Divorce #PoplyTV #PoplyNews

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Kidd✨ (@poplytv) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mary-Kate Olsen and Olivier Sarkozy are divorcing after five-years of relationship #marykateolsen #oliviersarkozy #celebskart #news

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CELEBSKART (@celebskartofficial) στις

Λόγω της πανδημίας, η Όλσεν δεν μπορεί να ψάξει για άλλο σπίτι αυτή την περίοδο, ούτε να παραλάβει τα προσωπικά της αντικείμενα και όπως αναφέρει φοβάται ότι ο Σαρκοζί θα τα ξεφορτωθεί ή θα τα καταστρέψει αναφέρει το vanity fair.

‘’Δεν είμαι σε θέση να παρατείνω (την εκμίσθωση) και/ή να πληρώσω επιπλέον ενοίκιο’’ αναφέρει από την πλευρά του ο 50χρονος. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ