Κατερίνα Γλύμπη: Ποια ζώδια θα δυσκολευτούν; - Τι πρέπει να προσέξεις σήμερα;

Η νέα εβδομάδα προφανώς και θα είναι πιο ήρεμη...

Δευτέρα 8 Ιουνίου σήμερα και καλή εβδομάδα σε όλους! Η νέα εβδομάδα προφανώς και θα είναι πιο ήρεμη από την άποψη των αστρολογικών ειδήσεων, αφού όπως και να το κάνουμε δεν έχει έκλειψη.

Η Σελήνη σήμερα ολοκληρώνει την πορεία της στον Αιγόκερω και μας κάνει περισσότερο “πρόβλεπε”... Απαιτεί δηλαδή να κινηθούμε εντός συγκεκριμένων πλαισίων και κανόνων, γιατί στο τέλος δε θα κριθούν οι προθέσεις μας, αλλά τα αποτελέσματα. Η πιο σημαντική όψη που θα κάνει είναι η σύνοδος της με τον Πλούτωνα το απόγευμα, η οποία δημιουργεί πάθη, έντονα συναισθήματα γενικότερα και φυσικά...τα ανάλογα συναισθηματικά ξεσπάσματα.

Ας προσπαθήσουμε όμως να συγκρατήσουμε τα νεύρα μας και να καταπιέσουμε το ταπεραμέντο μας, γιατί τα εγκεφαλικά καραδοκούν και μαζί τους και κάποιες ζημιές που μπορεί να τις πληρώσουμε αδρά…

ΚΡΙΟΣ: Με τη βδομάδα να ξεκινά με τη Σελήνη στον Αιγόκερω καλείσαι να συγκρατήσεις κάπως τον παρορμητισμό σου και να λειτουργήσεις όσο το δυνατόν πιο συγκρατημένα και οργανωτικά. Πρέπει να επικεντρωθείς σε θέματα εργασίας, αφού φαίνεται να υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις, όμως παράλληλα φαίνεται να σε αγχώνει και κάποιο οικονομικό ζήτημα που σχετίζεται είτε με τη δουλειά, είτε και με τις ανάγκες της οικογένειας σου. Σίγουρα δουλεύουμε για να βγάζουμε χρήματα, όμως προσπάθησε να θυμάσαι ότι δεν είναι ο μόνος αυτοσκοπός.

ΤΑΥΡΟΣ: Για εσένα η εβδομάδα ξεκινάει με αρκετά εποικοδομητικό τρόπο με τη Σελήνη στον Αιγόκερω να ταιριάζει στη γήινη φύση σου και να σε βοηθάει να διαχειριστείς με αποτελεσματικό τρόπο επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλή μέρα και στο ενδεχόμενο που έχεις να διαχειριστείς κάποιο νομικό ή κάποιο γραφειοκρατικό ζήτημα, ενώ τις απογευματινές ώρες καλό θα ήταν να ασχοληθείς περισσότερο με θέματα που μπορεί να σχετίζονται με την υγεία ή τη φυσική σου κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται σε έναν τομέα που αφορά κάποια οικονομικά ζητήματα, είτε δικά σου είτε άλλων, όπως για παράδειγμα του συντρόφου σου ή της εταιρείας στην οποία εργάζεσαι. Κάρτες, δάνεια, λογαριασμοί και γενικότερα θέματα που έχουν να κάνουν περισσότερο με οικονομικές υποχρεώσεις, παρά με ευκαιρίες να αυξήσετε τα εισοδήματα σου φαίνεται να σε απασχολούν και να σου δημιουργούν πίεση. Σε κάθε περίπτωση φαίνεται πως λειτουργείς ψυχρά και υπολογιστικά προκειμένου να τα βγάλεις πέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σχέσεις, συνεργασίες και γενικότερα οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σου είναι σε προτεραιότητα σήμερα με τη Σελήνη να βρίσκεται στο απέναντι ζώδιο του Αιγόκερω. Έτσι κάποιο θέμα που μπορεί να μην αγγίζει άμεσα εσένα προσωπικά, αλλά να είναι σημαντικό για το ταίρι σου ή κάποιο φίλο σου να σε προβληματίσει λίγο περισσότερο σήμερα. Ειδικά δε γύρω στο απογευματάκι δεν αποκλείεται να σε απασχολήσει και κάποιο οικονομικό θέμα, που δε σχετίζεται απαραιτήτως με το μισθό σου.

ΛΕΩΝ: Κάπως πιο απαιτητικά ξεκινάει για εσένα η νέα εβδομάδα, αφού εκτός από το μεγάλο όγκο ευθυνών και υποχρεώσεων που καλείσαι να διαχειριστείς ενδεχομένως να σε απασχολήσουν και κάποια θέματα υγείας. Καλό θα είναι να αποφύγεις σήμερα σημαντικές συζητήσεις, κυρίως όσον αφορά επαγγελματικά ζητήματα, επειδή μπορεί να προκύψουν αντιπαραθέσεις με άτομα που έχουν λόγο για τη δουλειά σου και με τα οποία δεν υπάρχει νόημα να ανοίξεις κάποιο μέτωπο. Καλύτερα λοιπόν άφησε το να περάσει έτσι κι από αύριο θα είναι πιο ευνοϊκά τα πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θετικά ξεκινάει για εσένα αυτή η εβδομάδα καθώς μπορείς να βγάλεις μεγαλύτερο όγκο δουλειάς και να κάνεις με ευκολία πράγματα που συνήθως σε δυσκολεύουν. Τις απογευματινές ώρες είναι πιθανόν κάτι να σε αγχώσει ή να έχεις μία αντιπαράθεση σχετικά με κάποιο μελλοντικό σχέδιο το οποίο μπορεί να έχεις στα σκαριά και να αφορά είτε τα επαγγελματικά σου, είτε κάποιο θέμα σπουδών. Ίσως λοιπόν κληθείς να αντιμετωπίσεις ανθρώπους που έχουν μια άλλη άποψη σχετικά με τον τρόπο δράσης που πρέπει να ακολουθήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Τη σημερινή μέρα φαίνεται να εστιάζεις περισσότερο σε θέματα που αφορούν την οικογένεια. Μπορεί μάλιστα να είναι ένα άτομο με το οποίο σε συνδέουν οικογενειακοί δεσμοί και για το οποίο δεν μπορείς να αδιαφορήσεις ακόμα κι αν δε μένεις μαζί ή οι σχέσεις σας δεν περνούν και την καλύτερη φάση τους. Σε κάθε σενάριο φαίνεται να πιέζεσαι, ειδικά από το απόγευμα και μετά, και νιώθεις σαν κάποιοι να έχουν βρει τα κουμπιά σου εκείνα που μόλις τα πατήσουν μπορείς πολύ εύκολα να βγεις από τα ρούχα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η σημερινή μέρα για σένα φαίνεται να έχει πολλές συζητήσεις, πολλές μετακινήσεις, ενώ θέλει και μία παραπάνω προσοχή σε κάποιες αντιπαραθέσεις που μπορεί να προκύψουν είτε σε επαγγελματικά θέματα, είτε σε θέματα σπουδών. Μπορεί λοιπόν να νιώθεις ότι ο δάσκαλος σου ή κάποιο άτομο στη δουλειά, είτε είναι ο προϊστάμενος σου είτε ακόμα και κάποιος υφιστάμενος, προσπαθεί να σου επιβληθεί και να σε περιορίσει. Κατά τ’ άλλα απέφυγε σημαντικές υποσχέσεις και δεσμεύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα οικονομικά είναι αυτά που φαίνεται ότι σήμερα μπορεί να σε αγχώσουν περισσότερο ή να προκύψει μία κόντρα με τον προϊστάμενο σου ή κάποιους πελάτες σου σχετικά με τέτοιου είδους ζητήματα. Μπορεί βέβαια να βρεθείς αντιμέτωπος και με ανθρώπους που μπορεί να έχετε κοινό πορτοφόλι ή που γενικότερα θεωρούν ότι μπορούν να εκφράσουν την άποψη τους για τον τρόπο που ξοδεύεις τα χρήματα σου. Καλό θα είναι γενικότερα να μη δώσεις δικαιώματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η Σελήνη στο ζώδιό σου σήμερα σε τρέχει λίγο παραπάνω και σε κάνει να νοιώθεις λίγο πιο ευαίσθητος ή λίγο πιο ευάλωτος. Ούτως ή άλλως την περίοδο που διανύουμε είναι πολύ πιθανό να νιώθεις πιο κλειστός και χωρίς διάθεση να ανοιχτείς ή να εμπιστευτείς. Αυτή η ανάγκη σου να λειτουργήσεις κάπως πιο “συγκρατημένα” όσο κι αν πιστεύεις ότι σου ταιριάζει, σε ένα βαθμό καταλήγει να σε πνιγεί. Ακόμα κι αν δεν μπορείς να εκφραστείς είναι σημαντικό να είσαι ειλικρινής απέναντι σε σένα τον ίδιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όταν η Σελήνη είναι σε ένα γήινο ζώδιο, όπως ο Αιγόκερως, για εσένα που είσαι ζώδιο του αέρα και θέλεις να νιώθεις ανάλαφρος καταλήγει να είναι ένας παράγοντας που δε σε βοηθάει και πολύ, είτε επειδή βαραίνει την ενέργειά σου και δεν μπορείς να ξεδιπλώσεις το δυναμικό σου, είτε επειδή δημιουργεί πιέσεις σε ψυχολογικό επίπεδο. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι είναι μια άχρηστη μέρα, αφού μπορείς όλα αυτά να τα μετουσιώσεις σε έργο και να λειτουργήσεις πιο πρακτικά απ’ ότι συνήθως.

ΙΧΘΥΕΣ: Πιο κοινωνική η σημερινή μέρα για εσένα, αφού σε βοηθά να έρθεις σε επαφή με φίλους, με συνεργάτες, αλλά και να κλείσεις εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις την αίσθηση ότι αποτελούν λεπτομέρειες, ωστόσο στην πράξη φαίνεται να έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στην πορεία υλοποίησης κάποιων σχεδίων σου. Ίσως να νιώθεις γενικότερα πως αυτή την περίοδο τα χέρια σου είναι δεμένα ή υπάρχουν πολλές δικαιολογίες για να μην ολοκληρώνεις κάθε τι με το οποίο καταπιάνεσαι, όμως καλό θα ήταν να κάνεις ότι μπορείς για να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να δεις που ευθύνεσαι εσύ και που άλλοι παράγοντες.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ