Εξελίξεις στην επίθεση με το βιτριόλι: Ταυτοποιήθηκε το πρόσωπο της δράστιδος; Θέμα ωρών η σύλληψη της

 Εξελίξεις και νέα στοιχεία....

Ο κλοιός σφίγγει καθώς η αστυνομία είναι πολύ κοντά στη σύλληψη της γυναίκας που έκανε την επίθεση με το βιτριόλι στην νεαρή Ιωάννα. 

Να εντοπίσουν κάποιο λάθος της μαυροφορεμένης γυναίκας που στις 20 Μαΐου επιτέθηκε  στην 34χρονη στην Καλλιθέα, προσπαθούν το τελευταίο διάστημα οι αστυνομικές Αρχές.

Από τις 20 γυναίκες που αρχικά είχαν μπει στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών, δύο, σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζονται ως βασικές ύποπτοι.

Λίγες ημέρες πριν έγινε επεξεργασία περίπου 10.000 τηλεφωνικών επικοινωνιών που έγιναν την ημέρα της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη γυναίκα, την Τετάρτη 20 Μαΐου, στην ευρύτερη περιοχή της Καλλιθέας.

Από τα αποτελέσματα που θα προκύψουν, σε συνδυασμό με ορισμένα άλλα, θα εντοπιστεί η δράστιδα, σύμφωνα με όσα ανέφεραν στο ΑΠΕ πηγές της ΕΛΑΣ.

Τα προφίλ των δύο γυναικών έχουν συνθέσει οι αστυνομικοί.

Η πρώτη προέρχεται από το στενό περιβάλλον της 34χρονης και έχει αδύναμο άλλοθι η δεύτερη, είναι αλλοδαπή και βρίσκεται στο ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον του θύματος. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι έχει εμμονή με την Ιωάννα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ