Υπόθεση απαγωγής 10χρονης: Ναρκωτικές ουσίες βρέθηκαν στον οργανισμό του παιδιού

Η χορήγηση των ουσιών στη μικρή μαθήτρια έγινε «σχετικά πρόσφατα», όπως αναφέρουν πηγές από τις δικαστικές αρχές, χωρίς όμως να προσδιορίζεται επακριβώς ο χρόνος.

Δύο ουσίες που ανήκουν στην κατηγορία των ναρκωτικών (ψυχοτρόπων ουσιών) ανιχνεύθηκαν στον οργανισμό της 10χρονης, όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων στις οποίες υποβάλλεται η ανήλικη, μετά την αίσια έκβαση που είχε η υπόθεση της εξαφάνισής της.

Σύμφωνα με πηγές των διωκτικών και δικαστικών αρχών, η χορήγηση των ουσιών στη μικρή μαθήτρια έγινε «σχετικά πρόσφατα» χωρίς όμως να προσδιορίζεται επακριβώς ο χρόνος. Προς την κατεύθυνση αυτή διεξάγονται εξετάσεις που θα ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Πιθανότατα η λήψη ναρκωτικών φαρμάκων να ευθύνεται και για την εικόνα σύγχυσης που παρουσίασε η ίδια αμέσως μετά τον εντοπισμό της και κατά τις πρώτες συνομιλίες με τους παιδοψυχολόγους και αστυνομικούς, όπως αναφέρει το ΑΠΕ- ΜΠΕ.

Την ίδια ώρα είναι σε εξέλιξη οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας που φέρεται να άρπαξε την 10χρονη και που -σύμφωνα με όσα προκύπτουν από αστυνομικές πηγές- προέρχεται από το περιβάλλον της οικογένειάς της.

Διαβάστε επίσης: Απαγωγή 10χρονης: Ραγδαίες εξελίξεις - Στην Εισαγγελέα ο αδελφός της (βίντεο)

Παράλληλα, η δικηγόρος του αδελφού και της υπόλοιπης οικογένειας της 10χρονης, κ. Ανθούλα Ανάσογλου, βρέθηκε ενώπιον της Εισαγγελέα Ανηλίκων Θεσσαλονίκης και όπως τόνισε, πρόκειται να γίνει αίτηση για την επιμέλεια από τον αδελφό της μικρής αν τυχόν δεν κριθεί κατάλληλο το περιβάλλον της μητέρας.

Η δικηγόρος της οικογένειας διευκρίνισε πως «θα γίνει έρευνα για το οικογενειακό περιβάλλον. Προτάσσουμε πάνω από όλα εκείνο το σπίτι που ζούσε τους τελευταίους μήνες η μικρή, που είναι το σπίτι της γιαγιάς».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ