Συγκλονιστικές εξελίξεις στις "Άγριες Μέλισσες": Ο Μελέτης μαθαίνει πως είναι γιος της Ανέτ & κάνει απόπειρα αυτοκτονίας!

Ο Μελέτης δεν αντέχει την αποκάλυψη της αλήθειας...

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 "Άγριες Μέλισσες".

Ο Μελέτης και η Πηνελόπη θα αποφασίσουν να κλεφτούν, στα προσεχή επεισόδια και να αρχίσουν μια νέα ζωή μακριά από όλους και από όλα.

Παράλληλα, η Ανέτ θα αποφασίσει να επιστρέψει στο Παρίσι μαζί με τον Μελέτη κι εκεί να του αποκαλύψει ότι είναι γιος της.

Έντρομη, όμως, θα ανακαλύψει ότι ο Μελέτης και η Πηνελόπη το έχουν σκάσει μέσα στη νύχτα με ένα φορτηγό του Δούκα, όπως αναφέρει το περιοδικό MyTV και η δημοσιογράφος Σοφία Τσίρκα.

Η Ανέτ θα ενημερώσει τον Δούκα, ενώ το φορτηγό θα χαλάσει στη διαδρομή και οι δύο νέοι θα αναγκαστούν να συνεχίσουν με τα πόδια.

Όταν τους εντοπίσουν, η Πηνελόπη θα αναγκαστεί να ακολουθήσει τον πατέρα της, ενώ εκείνος θα διώξει τον Μελέτη από το Διαφάνι.

Έτσι, η Ανέτ θα αναγκαστεί να αποκαλύψει στον Μελέτη την αλήθεια.

Εκείνος θα σοκαριστεί ακούγοντας ποια είναι η βιολογική του μητέρα, καθώς θα συνειδητοποιήσει πως η Πηνελόπη είναι συγγενής του και έτσι η μεταξύ τους σχέση ειναι καταδικασμένη.

Μην μπορώντας να το διαχειριστεί, θα επιχειρήσει να δώσει τέλος στη ζωή του, ενώ την ίδια στιγμή, η Πηνελόπη θα ζητήσει, μπροστά σε όλους, διαζύγιο από τον Κλεομένη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ