"Ψευτογιατρός" - οδύρεται μητέρα που έχασε την κόρη της: Μας έλεγε ότι θα τη δούμε νυφούλα & της έδινε αηδιαστικά φάρμακα

Η συγκλονιστική μαρτυρία της μητέρας ενός θύματος του "ψευτογιατρού"...

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τα θύματα του "ψευτογιατρού" ο οποίος χορηγούσε σκευάσματα ακόμη και σε μικρά παιδιά που έπασχαν από καρκίνο υποσχόμενος θεραπεία στους γονείς τους, με σκοπό το κέρδος.

Μία μητέρα που έχασε το παιδί της εξαιτίας του "επιστήμονα - μαϊμού", εξομολογήθηκε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, την περιπέτεια της οικογένειάς της με τον άνθρωπο αυτό, η οποία και είχε τραγική κατάληξη.

«Μας είπε ότι η δουλειά του ήταν σε σπουδαίο ερευνητικό κέντρο της Ελβετίας, στο οποίο μάλιστα νοσηλεύεται ο Σουμάχερ και επιλέγει να βοηθά Ελληνόπουλα... Ότι υπάρχει πρωτοποριακή τεχνική, ιατρικής φύσεως, όχι εναλλακτική, η οποία είναι υπό έγκριση από τον παγκόσμιο οργανισμό φαρμάκων» ανέφερε χαρακτηριστικά η γυναίκα, ενώ αποκάλυψε πως εκείνη και η οικογένειά της γνώριζαν τον γιατρό, ο οποίος δήλωνε νευροχειρουργός ογκολόγος, σε κλινική της πρωτεύουσας.

Μάλιστα, η οικογένεια έδειξε εμπιστοσύνη στον "ψευτογιατρό" και διέκοψε την κανονική θεραπεία του παιδιού, για να ακολουθήσει την "πρωτοποριακή" που τους πρότεινε εκείνος.

«Το παιδί φυσικά έμεινε ακάλυπτο γιατί όλα αυτά τα αηδιαστικά φάρμακα που του χορηγούσε δεν ήταν θεραπεία» τόνισε η μητέρα.

Όπως τους έλεγε, μάλιστα, ο γιατρός "μαϊμού", «Τα σκευάσματα που έδινε ήταν... εξιδανικευμένα φάρμακα και μάλιστα ήθελε να κάνει εξέταση αίματος και στο άλλο μου παιδί για να βρει το DNA, να συμπληρώσει το DNA των παιδιών».

Η ίδια συμπλήρωσε πως έλεγε στους γονείς ότι «Θα παντρέψουμε το παιδί, θα το δείτε νυφούλα» και πως «εκεί, στην Ελβετία, όσα βλέπω εγώ σε μια μέρα τα βλέπουν εδώ σε έναν χρόνο».

Ο "ψευτογιατρός" κατάφερε να παραπλανήσει την οικογένεια και να τους κάνει να τον εμπιστευθούν απόλυτα, όπως είπε η γυναίκα. 

«Έλεγε ότι δεν έχει δικό του ιατρείο λόγω του ότι δουλεύει στην Ελβετία και γι’ αυτό συνεργάζεται με κλινικές. Είχε μια απίστευτη πειθώ, έναν τρόπο να μαγνητίζει τους ανθρώπους...» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ συμπλήρωσε πως ο "ψευτογιατρός" έκανε λόγο για πλήρη ίαση του παιδιού τους, ενώ δεν δίστασε να κάνει μία από τις ενέσεις στο παιδί μπροστά και σε άλλο γιατρό.

Η ίδια, πλέον ζητά τη δικαιώση για το παιδί της και όλα όσα υπέστη εξαιτίας του ανθρώπου αυτού. «Για το παιδί μας, για τη δικαίωσή του, το ταλαιπώρησε με όλα αυτά τα αηδιαστικά σκευάσματα και τον εξοντωτικό τρόπο θεραπείας που είχε, να πρέπει να σηκώνεται κάθε πρωί και να παίρνει 20 βιταμίνες μονορούφι και όλη την ημέρα ανά μία ώρα να καταπίνει αυτά τα αηδιαστικά πράγματα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ