Ποιος δημοσιογράφος θυμήθηκε σήμερα εικόνες του διάσημου παππού του & του αξιολάτρευτου πατέρα του; (Φωτό)

Δείτε τη δημοσίευση του…

Δεν γιορτάζουν μόνο οι μαμάδες αλλά και οι μπαμπάδες που δίνουν όλη τους την αγάπη για να βλέπουν τα παιδιά τους χαρούμενα.

 

Και είναι πολλοί οι διάσημοι μπαμπάδες που μας επιτρέπουν μέσα από τα social media να πάρουμε μία γεύση από τη μεγάλη αδυναμία που έχουν στα παιδιά τους.

 

Ο δημοσιογράφος, Λάμπρος Κωνσταντάρας, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στον πατέρα του, Δημήτρη, για τη μοναδική μέρα, με μερικά φωτογραφικά κλικς που έχουν μοιραστεί μαζί.

 

«Η ημέρα του πατέρα είναι αδικημένη. Ο πατέρας, όμως, πότε! HAPPY fathers day με μερικά κλικ απτη ζωή μας #fatherandson #fathersday #father #family», έγραψε ως σχόλιο στις φωτογραφίες ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

 

Στα σπάνια στιγμιότυπα που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, αντικρίζουμε και τον θρύλο του ελληνικού κινηματογράφου, το παππού του και συνονόματο του, Λάμπρο.

 

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους έλληνες ηθοποιούς του θεάτρου και του κινηματογράφου. Μπορεί να διέπρεψε στο απαιτητικό είδος της κωμωδίας, αλλά και οι δραματικοί ρόλοι, τους οποίους ερμήνευσε στο θέατρο, επαινέθηκαν από την κριτική.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ