Το συγκινητικό "αντίο" της Ελένης Μενεγάκη - «Τα 30 χρόνια μου στην τηλεόραση ξεπέρασαν & τα δικά μου όνειρα» (φωτό - βίντεο)

Το τηλεοπτικό "αντίο" της Ελένης...

"Αυλαία" σήμερα για την Ελένη Μενεγάκη μετά από 30 χρόνια συνεχούς τηλεοπτικής παρουσίας και 15 χρόνια στον Alpha. 

Η Ελένη ξεκίνησε την εκπομπή δακρυσμένη, έχοντας δίπλα της τον επί χρόνια συνεργάτη της, Γρηγόρη Γκουντάρα.

 

 

Στο πλευρό της ωραίας Ελένης βρέθηκαν σήμερα όλοι οι αγαπημένοι της άνθρωποι και όλοι σχεδόν οι συνεργάτες που πέρασαν από την εκπομπή της όλα αυτά τα χρόνια.

 

 

Η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Νίκος Μουτσινάς, ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Βαλεντίνο, ο Βασίλης Καλλίδης, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ήταν μερικοί από τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν με την Ελένη και βρέθηκαν δίπλα της σε αυτή την τελευταία εκπομπή, είτε δια ζώσης, είτε με την βοήθεια της τεχνολογίας.

 

 

Μεγάλη έκπληξη, δε, στην παρουσιάστρια έκανε η κουμπάρα της, Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία εμφανίστηκε και τραγούδησε ζωντανά, κάνοντας την Ελένη να δακρύσει από συγκίνηση. 

 

 

Στα παρασκήνια η οικογένειά της, ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος και τα 4 παιδιά της, Άγγελος, Βαλέρια, Λάουρα και Μαρίνα, την παρακολουθούσαν και της συμπαραστέκονταν με τον δικό τους τρόπο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Στιγμές.... #eleni

A post shared by @ elenimenegaki on

 

H ίδια η Ελένη μίλησε από καρδιάς στους τηλεθεατές για την 30χρονη πορεία της στην τηλεόραση.

«Το έφτασα μέχρι εκεί που ήθελα, με τον τρόπο που ήθελα. Η ψυχή μου είναι ζωντανή και αληθινή και αν κάτι θέλω να θυμάστε είναι ότι ό,τι βλέπατε ήταν αλήθεια. Όλα. Την κάθε μέρα μέσα σε αυτή τη διαδρομή τη ευχαριστήθηκα μέσα από την ψυχή μου...» είπε η παρουσιάστρια.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elenimenegaki on

 

Συνέχισε, δε, αναφέροντας «Σήμερα κλείνει ένας πολύ μεγάλος κύκλος δικός μου. Αυτά τα σχεδόν 30 χρόνια διαδρομής μέσα στην τηλεόραση. Και να ξανανοίξει μετά θα είναι κάτι άλλο γιατί θα έχω αλλάξει εγώ. Δεν ξέρω αν τα όνειρά μου πήγαν ποτέ τόσο μακριά. Αλίμονο ποτέ. Μην κάνω την έξυπνη, ποτέ. Ξεπέρασαν και τα δικά μου όνειρα και τα δικά μου σχέδια...».

 

 

«Ήμουν εκεί για να σας παρασύρω στο θετικό κομμάτι της ζωής, στην ελπίδα, στα ωραία πράγματα όχι στα δύσκολα. Ενα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου. Έχω πάρει την πιο πολύ λάμψη και αγάπη κι όμως δεν θα είχα κάνει τίποτα αν δεν είχα πέσει στους σωστούς ανθρώπους αν δεν είχα τα αυτιά μου ανοικτά να τους ακούσω, αν δεν είχα διαφωνήσει μαζί τους...» τόνισε η Ελένη.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elenimenegaki on

 

Η "Βασίλισσα" αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια και οι τηλεθεατές της υποκλίθηκαν συγκινημένοι...

 

 

Εις το επανιδείν Ελένη...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ