Διάσημο τηλεοπτικό ζευγάρι χωρίζει από κλίνης, αλλά παραμένει στο ίδιο σπίτι (φωτό)

Εξελίξεις από Σεπτέμβρη...

Μία αποκάλυψη έκανε ο γνωστός ηθοποιός Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο οποίος έδωσε ένα spoiler για τα νέα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα", η οποία πρόκειται να συνεχιστεί για όγδοη σεζόν.

 

 

Όπως ανέφερε ο δημοφιλής πρωταγωνιστής σε συνέντευξή του στο TV Έθνος, "ο κυρ Ηλίας" και "η κυρά Καίτη" χωρίζουν από κλίνης, όμως θα συνεχίσουν να μένουν στο ίδιο σπίτι!

 

 

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Κοιμησου εσυ, κ η τυχη σου δουλευει κυρ-Ηλλλια μουυ🤞🕸😎❤️

A post shared by Klelia Renesi (@klelia_renesi) on

 

«Η πιο ουσιαστική αλλαγή στο δικό μας ζευγάρι είναι ότι χωρίζουμε, αλλά μένουμε στο ίδιο σπίτι. Ηταν πολύ έξυπνο σεναριακό εύρημα. Μπορείτε να φανταστείτε τι θα προκύψει μέσα από όλο αυτό» δήλωσε ο ίδιος, ενώ συμπλήρωσε «Είναι πραγματικά πολύ ωραία τα καινούργια σενάρια. Μπαίνουμε στην όγδοη χρονιά και πραγματικά το διασκεδάζουμε. Το χαιρόμαστε! Θα δούμε το παιδί να μεγαλώνει... Θα δούμε πολλά».

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Klelia Renesi (@klelia_renesi) on

 

Να σημειώσουμε ότι μέχρι την 6η σεζόν, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ήταν ζευγάρι στη δημοφιλή σειρά του Alpha με την Δάφνη Λαμπρόγιαννη, η οποία υποδυόταν την σύζυγό του "Μαρίνα", ενώ στη συνέχεια η γνωστή ηθοποιός αποχώρισε από την σειρά, στην οποία πρωταγωνιστεί πλέον στο πλευρό του Βλαδίμηρου, η Κλέλια Ρένεση, στον ρόλο της "κυρά Καίτης".

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Klelia Renesi (@klelia_renesi) on

 

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός, κατά τη νέα σεζόν θα βλέπουμε περισσότερο την βοηθό της "κυρά Καίτης". 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ