Το πρώτο μήνυμα του Larry King μετά τον θάνατο των δύο παιδιών του: «Κανένας γονιός δεν θα έπρεπε να περνά κάτι τέτοιο» (φωτό)

Συγκλονίζει ο 86χρονος παρουσιαστής... 

Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του περνά στα 86 του ο Larry King...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thanks to everyone for all the birthday wishes! 86 years later and you all still make me feel like a real king ?

A post shared by Larry King (@larrykingnow) on

 

Ο θρύλος της μικρής οθόνης έχασε μέσα σε διάστημα μόλις τριών εβδομάδων τα δύο από τα πέντε παιδιά του, τον 65χρονο Andy και την 52χρονη Chaia.

 

 

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία για τον Larry King: Πέθαναν τα 2 από τα 5 παιδιά του μέσα σε 3 εβδομάδες (φωτό)

Ο ίδιος δεν είχε μιλήσει για την τραγική απώλεια του γιου και της κόρης του μέχρι τώρα και αποφάσισε να το κάνει, με ένα συγκινητικό μήνυμα στο instagram, όπου ανέβασε και μια σειρά φωτογραφιών τους.

 

 

Ο Larry King επιβεβαίωσε, μέσω των social media, την δυσάρεστη είδηση, αναφέροντας πως ο Andy πέθανε από καρδιακή προσβολή στις 28 Ιουλίου, ενώ η Chaia έχασε την "μάχη" με τον καρκίνο του πνεύμονα και "έφυγε" από τη ζωή στις 20 Αυγούστου. 

«Κανένας γονιός δεν θα έπρεπε να θάβει το παιδί του...» τόνισε στο συγκλονιστικό post του ο ίδιος, ενώ ευχαρίστησε όλους όσοι έστειλαν στον ίδιο και την οικογένειά του τα συλλυπητήρια και τις ευχές τους.

Να σημειωθεί πως και ο ίδιος ο Larry King  υπέστη εγκεφαλικό πριν από λίγους μήνες και η υγεία του είναι αρκετά επιβαρυμένη, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να ταξιδέψει στη Φλόριντα για την κηδεία του γιου του, Andy. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ