Άγριες Μέλισσες: Η Θεοδοσία κρατά τη μοίρα της Ελένης στα χέρια της – Οι συνταρακτικές εξελίξεις του 2ου κύκλου (Φωτό & Βίντεο)

Δείτε όσα θα συμβούν…

Τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα. Το Διαφάνι ανοίγει και πάλι τις πόρτες των σπιτιών του και μας δείχνουν όλες τις νέες εξελίξεις.

 

 

Στη νέα χρονιά μία συνταρακτική αποκάλυψη, μία ομολογία, μία απόπειρα δολοφονίας και μία αυτοθυσία οδηγούν σε χιονοστιβάδα συνταρακτικών αποκαλύψεων και γεγονότων που θα αφήσουν βαθιά σημαδεμένους όλους τους ήρωες. Μια νέα ζωή ξεκινά για την Ελένη, την Ασημίνα και τη Δρόσω.

 

Για πρώτη φορά, όμως, θα ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους, γεμάτους αγκάθια, σαν να πληρώνουν, με διαφορετικό τρόπο η καθεμιά, το έγκλημα του παρελθόντος. Ενα παιδί έχει αλλάξει χέρια (σ.σ.: το παιδί της Δρόσως και του Νικηφόρου θα μεγαλώσει με μητέρα την Ασημίνα), αφήνοντας μεγάλες πληγές.

 

 

Ένας μοιραίος έρωτας δεν έχει βρει το λιμάνι του. Ο κύκλος αίματος που άνοιξε με τον θάνατο του πατέρα τους δεν έχει κλείσει. Η Δικαιοσύνη δεν έχει ακόμα αποδοθεί… Οι τρεις αδελφές θα καταφέρουν να βρεθούν και πάλι μαζί ενωμένες, αφήνοντας πίσω τον εφιάλτη που έζησαν;

 

Η Θεοδοσία σοκαρισμένη απ’ τις αποδείξεις που βρήκε για τον φόνο του Σέργιου, σκέφτεται ποια θα είναι η επόμενη κίνηση της, όταν η απρόσμενη επίσκεψη της μητέρας της, θα αλλάξει γι’ ακόμα μια φορά τα δεδομένα.

 

Η Ασημίνα προσπαθεί να προσαρμοστεί στο νέο ρόλο της μητέρας και να νιώσει αγάπη για το «μωρό της», χωρίς όμως επιτυχία, κάτι που ανησυχεί ιδιαίτερα την Ελένη και τον Νικηφόρο.

 

 

Παράλληλα στο σπίτι των Σεβαστών επικρατεί μεγάλη ευδαιμονία με τον ερχομό του νέου μέλους ενώ ο Νέστορας με την βοήθεια του Προύσαλη βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην αλήθεια για το ποιος είναι ο Κυπραίος.

 

Η Δρόσω αποφασίζει να φύγει απ’ την «φυλακή» της… Η ανάγκη όμως να ξαναδεί το παιδί της, θα φέρει νέες εντάσεις με την Ασημίνα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Συντονιστείτε στον ANT1 για το 57ο επεισόδιο ?#ant1 #agriesmelisses

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη #?????????????? ? (@agriesmelissesant1) στις

 

Την ίδια ώρα ο Λάμπρος καταρρακωμένος απ’ τις αποκαλύψεις του Κυπραίου, αποφασίζει να μιλήσει στην Ελένη. Θα παραδεχτεί η Ελένη όλη την αλήθεια για τον Σέργιο ή θα το κρύψει για να σώσει τη σχέση τους;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ