Η Μελάνια με σικάτο Prada Bleu Blanc υποδέχτηκε την Σάρα Νετανιάχου, που ντύθηκε σαν να πάει σε βάπτιση – Η απόλυτη στυλιστική δυσαρμονία των 2 ζευγαριών

Δείτε τι φόρεσαν για την συνάντησή τους... 

Στο Λευκό Οίκο βρέθηκαν ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου και η σύζυγός του Σάρα όπου τους υποδέχθηκαν η λαμπερή Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Mελάνια Τραμο με το σύζυγό της Ντόναλντ Τραμπ.

 

 

Όπως είναι φυσικό η Μελάνια είναι πάντα απαστράπτουσα και κάθε σύζυγος ηγέτη που την έχει συναντήσει γρήγορα διαπιστώνει ότι είναι δύσκολο να προσπαθήσει να την  συναγωνιστεί στο στυλ. 

Για τη συνάντηση τους η Μελανιά επέλεξε να φορέσει ένα υπέροχο μπλε φόρεμα από τον οίκο Prada το οποίο είχε λευκές λεπτομέρειες . Η αξία του φορέματος αγγίζει τα 3.700 δολάρια.

 

 

 

Η Σάρα Nετανιάχου από την άλλη επέλεξε να φορέσει ένα μωβ φόρεμα ριχτό και γεμάτο μαργαριτάρια. Οι δύο γυναίκες είχαν μία στυλιστική δυσαρμονία με πολλούς μάλιστα να το παρατηρούν.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

שחר של עידן חדש ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sandra Ringler (@sandra_ringler) στις

 

 

 

Οι σύζυγοι των δύο Πρώτων Κυριών φόρεσαν μπλε κοστούμια ενώ τα ζευγάρια πόζαραν μαζί για φωτογραφίες πρωτού πάνε στο γραφείο για συζήτηση. Στη συνάντηση μάλιστα βρέθηκε και η κόρη του Αμερικανού Προέδρου Ιβάνκα Τραμπ με το σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ