Δάκρυσε όλη η Βρετανία με τον 18χρονο με υδροκεφαλισμό που έφυγε από τη ζωή - 3 χρόνια νωρίτερα έχασε τη μαμά του & πέρσι ο μπαμπάς του έμεινε ανάπηρος (Φωτό & Βίντεο)

Μια συγκλονιστική ιστορία…

Μια συγκλονιστική στιγμή βιώσαν οι τηλεθεατές του DIY SOS, όταν η εκπομπή παρουσίασε την τραγική ιστορία του Ollie και του πατέρα του.

Ο Roofer Darren Hudson ήταν πάντα “ενεργός” στην καθημερινότητα του και ασχολιόταν τόσο με την επαγγελματική του, όσο και με την οικογενειακή του ζωή.

 

Αυτός και η αγαπημένη του, Σάρα, απέκτησαν μαζί τρία παιδιά, τον Mike, τον Harvey και τον αξιολάτρευτο Ollie.

 

Το 2017, όμως, ο κόσμος του Darren «κατέρρευσε» σε μια μέρα, όταν μετά από σειρά εξετάσεων διαγνώστηκε ότι δεν μπορεί να περπατήσει ξανά.

 

Ωστόσο, μετά από λίγο καιρό, η αγαπημένη του γυναίκα πέθανε ξαφνικά στο κρεβάτι της και ο Darren έμεινε μονός του να φροντίζει τα παιδιά του. Την μεγαλύτερη, όμως, φροντίδα την χρειαζόταν ο Ollie, καθώς ήταν ένα παιδί με ειδικές ανάγκες.

 

Έτσι, ο Nick Knowles και η ομάδα της εκπομπής “DIY SOS”, έχοντας δει την ιστορία της οικογενείας, ανέλαβαν να δημιουργήσουν ένα πανέμορφο σπίτι που ήταν ειδικά προσαρμοσμένο για τις ανάγκες τους.

Δυστυχώς, όμως, όταν ολοκληρώθηκε η προβολή του επεισοδίου, ο Nick μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Twitter μια θλιβερή είδηση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Αποκάλυψε ότι ο αξιαγάπητος Ollie, πέθανε λίγες μέρες μετά τα γυρίσματα και πριν προβληθεί η ιστορία του στην τηλεόραση…

 

 

Ο Nick έγραψε χαρακτηριστικά, συνοδεύοντας το ποστ του με ένα emoji καρδούλας: «Εμείς οι @DIYSOS στέλνουμε τα συλλυπητήρια μας στον Darren και στην οικογένεια του για την θλιβερή είδηση του θανάτου του υπέροχου Ollie, ο οποίος μας λείπει και μας ήταν τόσο αγαπητός».

 

 

Μετά τη θλιβερή αυτή η είδηση, το Twitter γέμισε με μηνύματα συμπαράστασης προς τον Darren και την οικογένειά του.

 

 

 

 

 

 

Μια ιστορία που μίλησε στις καρδιές όλων…

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ