Χαμογέλα! : Η ανατρεπτική ερμηνεύτρια Σίλια Κατραλή διασκευάζει Μανώλη Φάμελλο (φωτό & βίντεο)

Το νεαρό της ηλικίας της έρχεται σε πλήρη αντιδιαστολή με το έργο που έχει να επιδείξει μέχρι σήμερα...

Η Σίλια Κατραλή είναι μια πολυδιάστατη καλλιτεχνική φυσιογνωμία που όλα δείχνουν ότι θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον.

Το νεαρό της ηλικίας της έρχεται σε πλήρη αντιδιαστολή με το έργο που έχει να επιδείξει μέχρι σήμερα. 

Έχει τελειώσει τη δραματική σχολή Ίασμος του Βασίλη Διαμαντόπουλου, έχει γράψει σκηνοθετήσει και πρωταγωνιστήσει σε θεατρικά έργα, έχει γράψει το μυθιστόρημα «Διάσπαση Προσευχής», ενώ η φυσιογνωμία της μας είναι οικεία από τις συμμετοχές σε τηλεοπτικά σήριαλ.

 

 

Μέσα σε όλα αυτά η μουσική κατέχει μια ξεχωριστή θέση στη ζωή της αφού έχει πειραματιστεί με διαφορετικά είδη μουσικής ως frontwoman σε συγκροτήματα ενώ η έμπνευση που είναι διάχυτη στην καλλιτεχνική της ζωή διοχετεύτηκε και στη δημιουργία τραγουδιών.

Στο πλαίσιο της πρώτης της δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο «Ελεύθερο Κάμπινγκ» η Σίλια Κατραλή ξανασυστήνει ένα μοναδικό τραγούδι των 90s και μας προτρέπει να χαμογελάσουμε ξανά.

Με μία φρέσκια οπτική πάνω στο «Χαμογέλα» του Μανώλη Φάμελλου, με έντονη θεατρική διάθεση και τζαζ στοιχεία η Σίλια Κατραλή μας καλωσορίζει στο δικό της «Ελεύθερο Κάμπινγκ».

Το αποτέλεσμα ολοκληρώνεται με ένα βίντεο κλιπ καθηλωτικό σε σκηνοθεσία της Έφης Γούση που μας ταξιδεύει σε ένα παραμυθένιο κόσμο μίας άλλης εποχής.

Μουσική, Στίχοι : Μανώλης Φάμελλος
Διασκευή : Νικόλας Αδέσποτος
Ενορχήστρωση : Βαγγέλης Καραπέτρος, Studio Pazl.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ