Η Άση Μπήλιου αναλύει το ζώδιο του κορωνοϊού- Πότε θα βρεθεί το εμβόλιο, πότε προέβλεψαν οι αστρολόγοι το καταστροφικό 2020

Ποιες ήταν οι "όψεις" που φοβόντουσαν οι αστρολόγοι;

Οι αστρολόγοι σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, χρόνια πριν γνώριζαν ότι το 2020 θα ήταν μια ξεχωριστή χρονιά για τον κόσμο. Άλλωστε οι θέσεις των πλανητών είναι δεδομένες για το μέλλον κι έτσι με κάποιο τρόπο γνωρίζουμε τι έχουμε να περιμένουμε, συμβολικά πάντα, πολύ πριν φτάσουμε σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία.

Τα σενάρια

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούσαμε να προβλέψουμε ότι θα είχαμε «κορωνοϊό». Η πανδημία όμως ήταν σίγουρα ένα από τα σενάρια. Όπως σενάριο θα ήταν και μια πολεμική σύρραξη ή μια τεράστια φυσική καταστροφή. Όλα τα σενάρια όμως είχαν δυστυχώς τον ίδιο κοινό παρονομαστή.

Απώλειες ανθρώπινων ζωών, ανεργία, τεράστια οικονομική ύφεση, κατακλυσμιαίες αλλαγές στις δομές κοινωνιών, χωρών, οργανισμών. Φυσικά για τη σφοδρότητα και το εύρος επιρροής των όψεων παίζουν ρόλο όχι ποιοι πλανήτες συνδέονται, αλλά και σε ποια ζώδια πραγματοποιούνται.

Οι δύο όψεις που προκαλούσαν φόβο

Μα ποιες είναι αυτές οι όψεις που βλέπαμε και δεν το κρύβω «φοβόμασταν» όλοι; Οι όψεις αυτές είναι δυο. Η πρώτη είναι η «σύνοδος» των τιτάνων Κρόνου-Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου. Η σύνοδος αυτή ολοκληρώθηκε στις 12 Ιανουαρίου του 2020, με την επιρροή της απλωμένη σε όλη την διάρκεια της χρονιάς, δίνοντας τον τόνο σε ένα έτος «εγκλωβισμού» και καταστροφής.

Μα γιατί αυτή η σύνοδος Κρόνου-Πλούτωνα να είναι τόσο σκιαχτική για μας τους αστρολόγους; Δεν θα σας υπεραναλύσω την όψη γιατί θα χρειαζόσασταν ώρες μελέτης. Θα σταθώ μόνο στα αποτελέσματα αυτής της όψης όταν είχε επαναληφθεί στο παρελθόν. Άλλωστε η μελέτη των κύκλων των πλανητών σε συνδυασμό με τη μελέτη της ιστορίας, είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και δίνει τροφή για σκέψη και στους πολέμιους της αστρολογίας. Οι κύκλοι των όψεων επαναλαμβάνονται όπως επαναλαμβάνεται κι η ίδια η ιστορία.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ