Έξαλλος ο Αλέξης Γεωργούλης με τον Κώστα Τσουρό: «Να παραιτηθείς γιατί εγώ δεν είπα ότι παίρνω 25.000 ευρώ - Ρόλο διαιτητή η Ναταλία Γερμανού (Φωτό & Βίντεο)

Έξαλλος ο Αλέξης Γεωργούλης με τον Κώστα Τσουρό στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού...

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», το μεσημέρι του Σαββατου ήταν ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής, Αλέξης Γεωργούλης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexis Georgoulis (@alexis_georgoulis_)

Και ενώ η παρουσιάστρια υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά τον ηθοποιό, η συζήτηση δεν εξελίχθηκε ομαλά όταν αναφέρθηκαν από τον Κώστα Τσουρό οι πρόσφατες δηλώσεις του για τον μισθό του ως ευρωβουλευτής.

Ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής τόνισε πως προσπαθεί να βοηθήσει τον πολιτισμό από τη θέση που βρίσκεται μιας και αυτός είναι ο στόχος του.

Η ένταση όμως ξεκίνησε όταν ο Κώστας Τσουρός έκανε λόγο για τις δηλώσεις που έκανε σχετικά με τα 25 χιλιάδες ευρώ που λαμβάνει ως ευρωβουλευτής.

«Ποια είναι η δήλωσή μου, ξέρεις;» είπε στον Κώστα Τσουρό, ο οποίος του απάντησε «Ότι παίρνεις 25.000 ευρώ».

«Όχι δεν είναι αυτή. Είπα ότι τα 25 χιλιάρικα είναι τα έξοδα του γραφείου». Εκεί ξεκίνησε ένα έντονος διάλογος μεταξύ του Αλέξη και του Κώστα Τσουρού.

Μάλιστα σε κάποιο σημείο, ο Αλέξης Γεωργούλης ρώτησε μεταξύ σοβαρού και αστείου τον Κώστα Τσούρο αν θέλει να βάλουν στοίχημα για το ποιος έχει δίκιο φτάνοντας στο σημείο να τον προκαλεί να παραιτηθεί αν κάνει λάθος.

Όταν ο Κώστας Τσουρός του είπε «αν έχεις μια θέση και είσαι ευρωβουλευτής πρέπει να ξέρεις τι λες», και ο Αλέξης Γεωργούλης του απάντησε: «Και εσύ είσαι σε μια θέση, είσαι στον αέρα και δεν ξέρεις τι λες»!

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής στην εκπομπή «Ευτυχείτε», ο Αλέξης Γεωργούλης υποστήριξε πως απομονώθηκαν κάποιες ατάκες του, με αποτέλεσμα να γίνει viral μια κουβέντα που δεν ακούστηκε ολοκληρωμένα και όπως ακριβώς την είχε πει ο ίδιος στη ραδιοφωνική του συνέντευξη.

 

 

Ο Αλέξης Γεωργούλης εξελέγη ευρωβουλευτής σύμφωνα με τις ψήφους του ελληνικού λαού, επομένως δικαιωματικά παίρνει τα χρήματα που αναλογεί σε κάθε ευρωβουλευτή. Απλά θα πρέπει να αποφασίσει εάν θέλει να ασχοληθεί με την ευρωβουλή ή να είναι αδιαμφισβήτητα ένας γόης του σινεμά, της τηλεόρασης και του θεάτρου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ