George Clooney ετών 59: Όταν είδα στο υπερηχογράφημα ότι περίμενα δίδυμα & όχι ένα με την Amal Alamuddin έμεινα κόκκαλο (Φωτό)

"Έμεινα κόκκαλο με το υπερηχογράφημα στο χέρι για 10 λεπτά"

Το Σεπτέμβρη του 2014, ο George Clooney και η Amal Alamuddin ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μία παραμυθένια τελετή στη Βενετία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Clooney + Amal Clooney (@_george.clooney.fanpage_)

«Δεν μιλήσαμε ποτέ για γάμο όταν ξεκινήσαμε να βγαίνουμε και ξαφνικά της έκανα την πρόταση», δήλωσε ο Clooney σε συνέντευξή του στην εκπομπή Sunday Morning του CBS.

«Της πήρε αρκετό χρόνο μέχρι να πει το ναι. Εγώ στεκόμουν στο γόνατό μου για περίπου 20 λεπτά και τελικά της είπα: Κοίτα θα μου βγει ο γοφός σε λίγο».

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το να έχω την Αμάλ στη ζωή μου άλλαξε τα πάντα για μένα», είπε ο διάσημος ηθοποιός.

«Χωρίς αμφιβολία. Ήταν η πρώτη φορά που όλα όσα έκανε και όλα όσα είχαν σχέση με εκείνη ήταν απείρως πιο σημαντικά από τα δικά μου».

Ο γοητευτικός ηθοποιός George Clooney που έχει εκατομμύριες θαυμάστριες στον κόσμο, δεν δίστασε να αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξή του ένα ακόμη μυστικό της γοητείας τους.

Ο ίδιος, μιλώντας στο CBS Sunday Morning, έκανε γνωστό πως δεν πηγαίνει πλέον στο κομμωτήριο και μάλιστα είπε πως είναι πολύ εύκολο το να κουρεύεται μόνος του. Κάτι που είναι αρκετά περίεργο καθώς στοιχείο χαρακτηριστικό της τόσο έντονης γοητείας του είναι τα γκρίζα περιποιημένα μαλλιά του.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Κουρεύω τα μαλλιά μου εδώ και 25 χρόνια. Τα μαλλιά μου είναι σαν άχυρο, οπότε είναι εύκολο να τα κουρέψω, δε μπορώ να κάνω πολλά λάθη».

Στη συνέχεια αναφέρει το εξής: «Το κούρεμά μου διαρκεί κυριολεκτικά δύο λεπτά».

Ο ηθοποιός μάλιστα συνέχισε λέγοντας ότι για να κουρευτεί χρησιμοποιεί Flowbee, μία συσκευή κουρέματος που θυμίζει ηλεκτρική σκούπα και κυκλοφόρησε πρώτη φορά τη δεκαετία του ’80.

Ένα άλλο μεγάλο συμβάν ζωής που ο 59χρονος Clooney δεν περίμενε ότι θα του συμβεί ήταν η γέννηση των 3χρονων διδύμων τους, Alexander και Ella.

Μάλιστα, περιέγραψε ένα απίθανο συμβάν όταν έκαναν τον υπέρηχο και έμαθαν ότι είναι δίδυμα...

Αρχικά, ο υπέρηχος αποκάλυψε στο ζευγάρι ότι θα κάνουν ένα παιδί, αγοράκι. "Φανταστικό" σκέφτηκε ο Clooney και τότε τους είπαν ότι θα αποκτήσουν και δεύτερο μωρό.

«Ήμουν έτοιμος για ένα», αστειεύτηκε ο Clooney λέγοντας: «Είμαι μεγάλος. Και έτσι ξαφνικά είναι δύο (παιδιά) και μου ήταν δύσκολο να μην αντιδράσω, ωστόσο κάθισα ακίνητος επί 10 λεπτά, κοιτάζοντας απλά το κομμάτι χαρτί», πιθανώς εννοούσε την εικόνα του υπερήχου που δείχνει δύο μωρά. «Αλλά είμαι τόσο χαρούμενος που έχουν ο ένας τον άλλον. Είναι απίστευτο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ