Ο Ντιέγκο Μαραντόνα αποκλήρωσε τις κόρες του & την πρώην σύζυγό του - Δώρισε όλη την περιουσία σε φιλανθρωπίες - Τα 11 εξώγαμα (Φωτό)

Που δώρισε την περιουσία του...

Η ιταλική Repubblica φέρνει στο φως νέες πληροφορίες σχετικά με τη διαθήκη του Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 60 χρόνια του από ανακοπή καρδιάς βυθίζοντας σε θλίψη το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Σε Ιταλία και Αργεντινή, άνθρωποι που ήταν κοντά στην οικογένεια του θρύλου του ποδοσφαίρου έγραψαν ότι ο Μαραντόνα πέθανε φτωχός έχοντας ελάχιστα χρήματα στις τραπεζικές του καταθέσεις.

Ωστόσο, νέο σενάριο εξ Ιταλίας αναφέρει τώρα ότι ο «Θεός» του ποδοσφαίρου, είχε αποφασίσει να αποκληρώσει τις κόρες του και να μην αφήσει τίποτα στην πρώην σύζυγό του, Βερόνικα Ογιέντα.

Η Repubblica τονίζει πως ο Μαραντόνα δεν άφησε τίποτα στις κόρες του, ούτε στην πρώην σύζυγό του, Βερόνικα Ογιέντα, ενώ, φέρεται να έχει εξασφαλίσει πως η περιουσία του – ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων – θα πήγαινε σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς, όπως είχε αναφέρει ο ίδιος σε βίντεο πριν από μερικά χρόνια.

Ο «Θεός» είχε τραπεζικούς λογαριασμούς σε Μονακό, Ντουμπάι, Σιναλόα, Μινσκ και Αβάνα, ενώ, όπως τονίζει το ίδιο ρεπορτάζ, ο Μαραντόνα ενδέχεται να έχει περισσότερα από 11 παιδιά τα οποία δεν αναγνώρισε ποτέ.

«Έχει τουλάχιστον 11 παιδιά που δεν αναγνώρισε ποτέ», αναφέρει το δημοσίευμα για τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ