Η Cardi B παρέλαβε το βραβείο «Γυναίκα της Χρονιάς» του Billboard από τη μητέρα της Breonna Taylor (Φωτό & Βίντεο)

Η Cardi B είναι για το Billboard η «Γυναίκα της Χρονιάς»

Φέτος, ήταν μια ασυνήθιστη χρονιά για όλους μας και η Cardi B δεν αποτελεί εξαίρεση.

 

 

Η ράπερ θριάμβευσε εν μέσω της τραγωδίας του 2020 και διακρίθηκε ως επιφανής φωνή υπέρ της κοινωνικής δικαιοσύνης και αξιόπιστη hitmaker της hip-hop, με αποτέλεσμα την ανάδειξή της σε «Γυναίκα της Χρονιάς» στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης «Women in Music» του Billboard.

 

 

Σε μια μνεία στον ακτιβισμό της, η Cardi B παρέλαβε το βραβείο το βράδυ της Πέμπτης από την Tamika Palmer, τη μητέρα της Breonna Taylor, η οποία έχασε τη ζωή της από αστυνομικά πυρά κατά τη διάρκεια εφόδου στο σπίτι της τον Μάρτιο και έγινε ένας από τους καταλύτες για την ανανέωση του κινήματος Black Lives Matter αυτό το καλοκαίρι.

 

 

«Ένας από τους πιο ευθείς υποστηρικτές της Breonna τους τελευταίους μήνες ήταν η Cardi B», δήλωσε η Tamika Palmer μέσω βίντεο.

 

 

«Η Cardi χρησιμοποίησε την πλατφόρμα της για να διαδώσει την αλήθεια σχετικά με το τι συνέβη στην Breonna και να επαναεπιβεβαιώσει ότι η ζωή των Μαύρων γυναικών έχει αξία. Ο αντίκτυπος της Cardi B ξεπερνά τη μουσική. Για αυτό είμαι τόσο υπερήφανη και είναι τιμή μου να απονείμω το βραβείο “Γυναίκα της Χρονιάς” του Billboard στη Δις Cardi B», σημείωσε.

 

 

«Θέλω να πω σε όλα τα κορίτσια εκεί έξω, όταν μπήκα στη μουσική βιομηχανία, δεν ήξερα αν θα με δέχονταν οι άνθρωποι. Κατά την πάροδο των χρόνων, προχώρησα επειδή ήθελα να προχωρήσω. Θέλω να είμαι όσο καλύτερη μπορώ σε ο,τιδήποτε κάνω.

 

 

Η ζωή είναι για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα, αλλά για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα, μην νομίζετε ότι θα έρθει και θα πέσει από τον ουρανό στην αγκαλιά σας. Στην πραγματικότητα πρέπει να εργαστείτε. Πρέπει να είστε φιλόδοξες. Πρέπει να γίνετε υπέροχες σε αυτό που κάνετε. Πρέπει να είστε σε θέση να δέχεστε κριτική» είπε.

 

 

«Υπάρχει ελπίδα» τόνισε η Cardi B. «Υπάρχει ελπίδα για τα όνειρά σας».

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ