Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδιά σας & να ολοκληρώσετε ό,τι βρίσκεται σε εκκρεμότητα

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα;

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Υδροχόο και έντονη επιθυμία μας θα είναι να δούμε τους στόχους μας να υλοποιούνται. Όμως, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη μας κάνει κάπως πιο βιαστικούς απ’ όσο πρέπει κι αυτό είναι το μόνο που δεν συνίσταται μια μέρα σαν κι αυτή.

Το να ολοκληρώσουμε ό,τι βρίσκεται σε εκκρεμότητα και να προωθήσουμε τα σχέδια μας είναι μέσα στα σενάρια της ημέρας, αρκεί να είμαστε κάπως πιο υπομονετικοί και να σχεδιάζουμε κάθε βήμα μας στη λεπτομέρεια του.

Σήμερα είναι και η τελευταία ημέρα που ο Δίας βρίσκεται στον Αιγόκερω. Από αύριο περνά με τη σειρά του κι αυτός στον Υδροχόο, το ζώδιο στο οποίο θα συναντηθούν με τον Κρόνο στη Μεγάλη Σύνοδο τους την Δευτέρα 21/12.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα είναι βατή. Κάποια πράγματα πλέον αρχίζουν να ωριμάζουν μέσα σας και δεν πρόκειται να δεχτείτε κανένα συμβιβασμό σε αυτά που σκέφτεστε να κάνετε. Μην βιάζεστε όμως. Μπορεί αυτή τη στιγμή να μην υπάρχουν πολλές εξελίξεις κι αυτό να σας κάνει ανυπόμονους, θα έχετε όμως αρκετή συμπάθεια και στήριξη από το περιβάλλον σας, η οποία θα σας κάνει να αισθανθείτε πολύ καλύτερα.

Νεότερα άτομα του περιβάλλοντός σας ίσως να παραδειγματιστούν από ορισμένες δράσεις και πρωτοβουλίες σας, αν και κάτι τέτοιο θα ωφελήσει περισσότερο εκείνα παρά εσάς τους ίδιους. Η χαρά ωστόσο ότι βοηθάτε ανθρώπους που έχουν όρεξη και μεράκι, θα βελτιώσει σίγουρα πρώτα τη δική σας στάση και θα βοηθήσει ιδιαίτερα τη συλλογική δουλειά. Η σημερινή μέρα με τη Σελήνη στον Υδροχόο είναι ιδιαίτερα παραγωγική για σας και με έμφαση στους στόχους σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη πίεση σε ψυχολογικό επίπεδο. Αυτό μπορεί να σας κάνει κάπως πιο κλειστούς στη διάθεση σας και να δείχνετε λίγο πιο αποστασιοποιημένοι προς τα έξω. Αυτό κυρίως στον χώρο εργασίας σας.

Προσπαθήστε να αποφύγετε όμως κόντρες και μην παίρνετε τα πράγματα προσωπικά αν υπάρχουν επικρίσεις. Επίσης, προσπαθήστε λίγο να καταλάβετε και τη θέση των άλλων. Κάποιοι μπορεί να αντιμετωπίζετε ένα ζήτημα που αφορά στον χώρο του σπιτιού ή της οικογένειας.

Ίσως κάποιο γηραιότερο μέλος της οικογένειας σας να έχει την ανάγκη σας, αυξάνοντας την αίσθηση της πίεσης που μπορεί να νιώθετε εξαιτίας των πολλών υποχρεώσεων και του φόρτου της δουλειάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή μέρα σας δίνει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων σε όλα τα επίπεδα και σας επιτρέπει να σκεφτείτε διαφορετικά αυτά που έχετε να κάνετε. Καιρός να αξιοποιήσετε τον μοναδικό τρόπο, που έχετε εσείς οι Δίδυμοι, να ελίσσεστε και να βρίσκετε λύσεις εκεί που δεν φτάνουν οι άλλοι.

Οι συνεργάτες σας θα είναι αρκετά υποχωρητικοί, με αποτέλεσμα να μπορείτε εσείς να κατευθύνετε τα πράγματα περισσότερο από ότι συνήθως. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να προσέχετε και να κάνετε κατάχρηση των δικαιωμάτων σας, παραμερίζοντας τις υποχρεώσεις σας. Σήμερα είναι μια εξαιρετική μέρα για να δοκιμάσετε κάτι καινούριο και να πειραματιστείτε, όχι όμως σε μακροπρόθεσμα πλάνα, αλλά στο εδώ και τώρα!

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ