Η σούπερ σταρ του τένις, Μαρία Σαράποβα, παντρεύεται φίλο του πρίγκιπα Harry- «Με έκανες ένα ευτυχισμένο αγόρι» (φωτό)

Ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους μέσα από τα social media... 

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ετοιμάζονται να ενωθούν η 33χρονη Ρωσίδα τενίστρια, Μαρία Σαράποβα και ο Βρετανός επιχειρηματίας Alexander Gilkes.

 

 

Η Σαράποβα είπε το μεγάλο "ναι" στον 41χρονο συνιδρυτή των Squared Circles και του Paddle8, ο οποίος, μάλιστος, είναι και φίλος του πρίγκιπα Harry.

 

 

H σούπερ σταρ του τένις ανέβασε στο instagram μια σειρά φωτογραφιών και βίντεό τους, αποκαλύπτοντας έτσι τον αρραβώνα τους, ενώ σχολίασε τρυφερά «Είπα το "ναι" από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε... Αυτό ήταν το μικρό μας μυστικό». 

 

 

Με τη σειρά του ο μέλλων σύζυγός της έγραψε στο instagram, «Σε ευχαριστώ που με έκανες ένα πολύ, πολύ χαρούμενο αγόρι και είπες το "ναι"... Ανυπομονώ για μια ζωή που θα σε αγαπώ και θα μαθαίνω από εσένα...». 

 

 

O Alexander Gilkes είναι καλός φίλος των δύο Βρετανών πριγκίπων William και Harry. Γνωρίστηκε με τον μέλλοντα βασιλιά της Μ.Βρετανίας όταν φοιτούσαν και οι δύο στο κολλέγιο Eton, ενώ ένας από τους φίλους που έσπευσαν να του ευχηθούν για τον επικείμενο γάμο του ήταν ο σύζυγος της πριγκίπισσας Beatrice, Edo Mapelli Mozzi.

 

 

O Αlexander και η Maria είναι μαζί εδώ και 2 χρόνια, ενώ αυτός θα είναι ο δεύτερος γάμος για τον Βρετανό δισεκατομμυριούχο, ο οποίος υπήρξε παντρεμένος με την σχεδιάστρια μόδας, Misha Nonoo, από το 2012 έως το 2017. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ