Ο Σωτήρης Κοντιζάς φωτογραφίζει τον αξιολάτρευτο γιο του: «Επειδή μια μέρα θα μας ζητάει τα ρέστα, τον έχω ηχογραφήσει να αρνείται να...» (φωτό)

Ο γνωστός σεφ έκανε μια βόλτα με το μεσαίο μέλος της οικογένειας

Πραγματικά αξιολάτρευτος είναι ο γιος του Σωτήρη Κοντιζά, με τον διάσημο μπαμπά του να τον φωτογραφίζει και να γράφει ένα χιουμοριστικό σχόλιο στην λεζάντα της εικόνας που ανέβασε στα social media.

Ο κριτής του Masterchef, που είναι πατέρας τριών παιδιών, μας έδειξε μια γλυκιά φωτογραφία του μεσαίου μέλους της οικογένειας και σχολίασε με χιούμορ ότι δεν θέλει να κουρευτεί.

Ο γνωστός chef δεν είναι η πρώτη φορά που μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους κάποια εικόνα με τα παιδάκια του τα οποία και λατρεύει.

Όπως προκύπτει και από την ανάρτηση που έκανε στο Instagram ο Κοντιζάς βρέθηκε στο λόφο του Στρέφη και μαζί του ήταν και ο γιος του. 

Στην φωτογραφία βλέπουμε το παιδάκι να κοιτάζει με περιέργεια κάποιο φυτό, ενώ ο διάσημος μπαμπάς του τον χαρακτηρίζει playmobil στη λεζάντα της εικόνας εξαιτίας του μαλλιού του, που δεν είναι άλλο από το γνωστό “καπελάκι”.

Ο ίδιος συνόδευσε την φωτογραφία που ανάρτησε με το εξής σχόλιο: "Τέτοιες μέρες μπορεί να συναντήσετε κάτι ζωάκια που εύκολα τα μπερδεύεις με μαϊμουδάκια. Μοιάζουν να είναι κουρεμένα με τσάπα κ θυμίζουν playmobil που τρώνε περισσότερα μελομακάρονα από αυτά που τους αναλογούν. Ευγενική παράκληση. Μην τα ταΐσετε.

PS: Επειδή μια μέρα θα μας ζητάει τα ρέστα, τον έχω ηχογραφήσει να αρνείται να κουρευτεί".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ