Οι 12 καλύτερες φωτογραφίες γυναικών το 2020 - Εκπληκτικά κλικς αναδεικνύουν την χάρη, την θηλυκότητα και τη δύναμη του ωραίου φύλου

Οι εικόνες καθηλωτικές, αποτυπώνουν την μοναδική ομορφιά της γυναίκας εκείνης που έχει πολλά πρόσωπα

Γυναικείες φιγούρες όλο χάρη, αλλά και απλές γυναίκες βρίσκονται ανάμεσα στις τοπ φωτογραφίες του 2020 με τα μοναδικά κλικς να αναδεικνύουν όχι μόνο τη χάρη αλλά και τη δύναμη του "ωραίου" φύλου.

Σύζυγοι, εργαζόμενοι, μητέρες. Οι ρόλοι των γυναικών είναι πολλοί και το "ωραίο", όπως μας αποκαλούν φύλο, έχει πολλές φορές αποτελέσει πηγή έμπνευσης για την τέχνη.

Photo: Lin Yung Cheng

Μπορεί η πανδημία και τα όσα ζήσαμε την χρονιά που φεύγει να μας στέρησαν τις κοινωνικές επαφές, ωστόσο η ζωή συνεχίζει να κινείται στον πλανήτη μας.

Μπαλαρίνες που χορεύουν σε ένα ουρανό από ροζ σύννεφα ή ανάμεσα στις σκιές, μια μητέρα που κρατά το νεογέννητο μωρό της αλλά και μια άλλη ξαπλωμένη μαζί με το παιδάκι της, είναι μόνο μερικά από τα υπέροχα κλικς που δείχνουν ότι το 2020 η τέχνη και δε η φωτογραφία αποτελούν πηγή δύναμης για την ανθρωπότητα.

Brad Walls

Οι εικόνες καθηλωτικές αποτυπώνουν την μοναδική ομορφιά της γυναίκας εκείνης που έχει πολλά πρόσωπα. Είναι "βασίλισσα", μάνα είναι πρωταγωνίστρια της ζωής της.

Photo: Kate Miller-Wilson

Δείτε όλες τις φωτογαρφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Μπορείτε να δείτε εδώ και τις 60 καλύτερες φωτογραφίες του 2020

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ