Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα η ιδανική ημέρα για να τελειώνουμε με τις εκκρεμότητες μας

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα;

Η Παρασκευή βρίσκει, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, την Σελήνη να κινείται χωρίς ιδιαίτερες όψεις στον Υδροχόο κι αυτό την κάνει ιδανική μέρα για να τελειώνουμε με τις εκκρεμότητες μας, όχι όμως να ξεκινάμε καινούρια πράγματα. Είναι μια πιο ευχάριστη ή ανέφελη μέρα για Διδύμους και Ζυγούς, λίγο πιο απαιτητική και κουραστική για Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους.

ΚΡΙΟΣ

Στο μυαλό σας θα έχετε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας με την Σελήνη στον Υδροχόο και θα κάνετε τις κατάλληλες ενέργειες, ώστε να προχωρήσετε στην υλοποίηση τους. Μάλιστα καλό είναι από την επόμενη Δευτέρα, αν θέλετε να κάνετε κάποιο νέο ξεκίνημα, να προσπαθήσετε να είστε έτοιμοι να το πραγματοποιήσετε.

Επειδή στο τέλος του μήνα ξεκινά η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή, καλό θα είναι να βιαστείτε λίγο περισσότερο σε ενάρξεις, διότι μετά μπορεί τα πράγματα να καθυστερούν ή να παρουσιάζονται εμπόδια. Σήμερα ευνοείται η συλλογική δουλειά. Το «μαζί» θα σας αποφέρει περισσότερα, σε σχέση με το να προσπαθήσετε μόνοι σας. Καλή μέρα και για να βρεθείτε με φίλους, συνεργάτες ή να είστε πιο ενεργοί στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη θα περάσει όλη τη μέρα στο πιο ψηλό σημείο του ωροσκοπίου σας, το μεσουράνημα σας, θέτοντας τα ζητήματα της καριέρας και των επαγγελματικών σε προτεραιότητα. Πιεστική η σημερινή μέρα καθώς θα χρειαστεί, εκτός της δουλειάς, να ασχοληθείτε και με πρακτικές υποχρεώσεις στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας.

Θα νιώθετε ότι σας τραβούν δυο αντίθετες δυνάμεις και σεις θα είστε κάπου στη μέση, προσπαθώντας να ικανοποιήσετε όλες τις πλευρές. Όμως μπορεί να είναι και μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα για σας, αν ιεραρχήσετε τις προτεραιότητες σας και εστιάσετε στα δύσκολα. Ευτυχώς το Σαββατοκύριακο θα είναι πιο χαλαρό και γλυκό για το ζώδιο σας και θα καταφέρετε να ξεκουραστείτε λίγο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Παρασκευή είναι μια αρκετά πιο χαλαρή ημέρα για σας, με την έννοια ότι τα πράγματα ρέουν και δεν υπάρχουν δύσκολες όψεις που να φέρνουν εμπόδια. Φαίνεται ότι τα μελλοντικά σας σχέδια, είτε αφορούν σπουδές, δουλειά, οικονομικά, σας δημιουργούν μεγαλύτερο στρες.

Παρόλα αυτά, προσπαθήστε σήμερα να ξεμπερδεύετε με κάτι που είναι δύσκολο παρά να το αναβάλλετε για τις επόμενες δυο μέρες, που η Σελήνη στους Ιχθύς θα σας πιέσει λίγο περισσότερο. Πολύ καλή μέρα για επικοινωνία, για να έρθετε σε επαφή με άτομα που μπορεί να σας βοηθήσουν στα σχέδια σας ή μπορεί να προκύψει κάποια επαφή με ξένους και εξωτερικό.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ