Survivor: Η νέα σύνθεση των δύο ομάδων - Αποχωρεί από την παρουσίαση ο Γιώργος Λιανός; (βίντεο)

Όλα όσα έγιναν χθες... 

Με αμείωτο το ενδιαφέρον παρακολουθούν οι τηλεθεατές το Survivor , το οποίο όπως πάντα είναι γεμάτο ανατροπές. 

Η ομάδα των Μαχητών έχει κερδίσει σε πολλές από τις μάχες με τους Διάσημους να μετρούν τις πληγές του. 

 

 

Όμως χθες παρακολουθήσαμε μία τεράστια εξέλιξη, η οποία μπορεί να φέρει μεγάλες ανατροπές. 

 

 

 

O παρουσιαστής Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η παραγωγή αποφάσισε δημιουργηθούν δύο νέες ομάδες και να επιλέξουν οι δυο καλύτεροι παίκτες βάσει νικών των δυο ομάδων τους, παίκτες που θα αποτελούν τη Κόκκινη και τη Μπλε ομάδα.

 

 

Στους «Κόκκινους», με παίκτη παραπάνω και με αρχηγό τον Γιώργο Κοψιδά, θα συνεχίσουν οι Γιώργος Κόρομι, Τριαντάφυλλος, Σοφία Μαργαρίτη, Ελίσαμπεθ Ελέτσι, Ανθή Σαλαγκούδη, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ασημίνα Ιγγλέζου, Περικλής Κονδυλάτος, Κώστας Παπαδόπουλος.

Στους «Μπλε» με αρχηγό τον Τζέιμς Καφετζή θα βρίσκονται οι Αλέξης Παππάς, Νίκος Μπάρτζης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ελευθερία Ελευθερίου, Πάνος Καλίδης, Chris Σταμούλης, Έλενα Μαριπόζα, Άννα Μαρία Βέλλη.

 

 

Αποχωρεί ο Γιώργος Λιανός; 

Λίγο πριν τη χθεσινή δοκιμασία, έκανε την εμφάνιση του ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος μίλησε στα ελληνικά στους παίκτες και τους αποκάλυψε ότι έρχονται μεγάλα έπαθλα.

 

 

 

Παράλληλα, αποκάλυψε πως ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός θα επιστρέψει στην Ελλάδα σε ένα μήνα και εκείνος θα πάρει τη θέση του για αυτό το διάστημα! Αυτό θα συμβεί αφού ο Γιώργος Λιανός έχει υποχρεώσεις και με τοThe Voice of Greece το οποίο παρουσιάζει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ