Το Hollywood υποδέχεται τον Τζο Μπάιντεν στο Καπιτώλιο: Lady Gaga, Jennifer Lopez έβαλαν τα καλά τους και… (φωτό & βίντεο)

Το Hollywood υποδέχεται τον Τζο Μπάιντεν με την Lady Gaga και την Jennifer Lopez να είναι ανάμεσα στους διασήμους που αναμένεται να εμφανιστούν σήμερα στην τελετή για την ορκομωσία.

Ειδικότερα σύμφωνα και με τον Gurdian η Lady Gaga θα πει τον Εθνικό Ύμνο για την ορκομωσία της νέας αντιπροέδρου των ΗΠΑ Kamala Harris και η Jennifer Lopez με την σειρά της θα εμφανιστεί επίσης στην σκηνή με κάποιο μουσικό show. 

Παράλληλα αναμένεται να δούμε και άλλους καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων οι Foo Fighters, ο John Legend και ο Bruce Springsteen.

 

Οι δύο γυναίκες έφτασαν λοιπόν σήμερα στην Ουάσιγκτον φορώντας τα καλά τους και τα outfits που επέλεξαν ήταν υπέροχα. 

Η Jennifer Lopez εμφανίστηκε με ένα εκπληκτικό ασπρόμαυρο καρό παλτό και φυσικά μάσκα προστασίας στο πρόσωπο, ενώ δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί με άντρες και γυναίκες του αμερικανικού στρατού.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Η γνωστή τραγουδίστρια έφτασε νωρίς στην Ουάσιγκτον για τις απαραίτητες πρόβες πριν την τελετή, αλλα και το show που θα ακολουθήσουν την ορκομωσία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Η Lady Gaga από την μεριά της βρέθηκε και αυτή από νωρίς στο Καπιτώλιο ανεβάζοντας μάλιστα στο Instagram μια εντυπωσιακή εικόνα στην οποία την βλέπουμε να φορά ένα λευκό παλτό που μοιάζει με κάπα και να στέκεται σε στάση προσευχής

Από πίσω της φαίνεται ο θόλος του Καπιτωλίου και η  τοιχογραφία «Αποθέωση του Ουάσινγκτον» που επιμελήθηκε ο Κωνσταντίνος Μ.

Η σταρ αναφέρει μεταξύ άλλων στο ποστ της ότι «προσεύχομαι σήμερα να είναι μια ημέρα ειρήνης για τους Αμερικάνους, μια ημέρα αγάπης και όχι μίσους».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Η Lady Gaga συνδύασε το outfit της με ένα λευκό ζιβάγκο και χακί παντελόνι ενώ στον λαιμό της φόρεσε μια μεγάλη ασημένια αλυσίδα. 

Τέλος έκανε τα μαλλιά της πλεξούδα, την οποία είχε περάσει πάνω από το κεφάλι της δημιουργώντας ένα πολύ όμορφο χτένισμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ