Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε θραύση σήμερα στο Έλα Χαμογέλα: Αδυνάτισε, γυμνάστηκε και φόρεσε υπέροχα πέδιλα (φωτό & βίντεο)

Κάνει κick boxing, πάιζει τένις και πηγαίνει για τρέξιμο

Στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα βρέθηκε καλεσμένη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που εντυπωσίασε με την παρουσία της. Φορούσε ένα κολλητό φόρεμα και υπέροχα πέδιλα.

Η Σπυροπούλου μίλησε στην Σίσσυ Χρηστίδου, ενώ δεν παρέλειψε να ανεβάσει στα social media και μερικές φωτογραφίες από την εμφάνιση που έκανε στο πλατό του Open.

Αδυνατισμένη λοιπόν και με «καυτό» outfit βρέθηκε στην εκπομπή και μίλησε για το Survivor και την γυμναστική, την οποία όπως είπε έχει λατρέψει.

Όπως αποκαλύψε η ίδια τρους τελευταίους μήνες εκτός από τρέξιμο κάνει και kick boxing, ενώ παίζει και τένις.

Στο Instagram της η όμορφη παρουσιάστρια και πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης ανέβασε μερικές φωτογραφίες στις οποίες είδαμε τα καταπληκτικά μαύρα, δετά πέδιλα που φόρεσε και φυσικά το κολλητό, επίσης μαύρο φόρεμά της,

«Με Survivor αναθεώρησα πολλά πράγματα και θυμήθηκα από πού ξεκίνησα. Είναι μία εσωτερική διαδικασία, που μόνο ο καθένας που έχει πάει εκεί το ξέρει. Δεν μπορείς να το περιγράψεις με λόγια. Είναι πολύ δύσκολο να το μεταφέρεις όλο αυτό. Παλεύεις για τη ζωή σου. Δεν το φανταζόμουν ότι θα ήταν έτσι.

Δεν έχω ταυτιστεί με κάποιον παίκτη, αλλά στις αθλητικές επιδόσεις ήμουν κοντά σαν την Ανθή Σαλαγκούδη. Είμαι πολύ βολική και ο κόσμος είχε άλλη εικόνα και δεν το περίμενε ότι θα είμαι τόσο συγκαταβατική στη συμβίωση».

 

«Πέρασα πολύ ωραία στο Survivor, έχω πολύ καλές αναμνήσεις και γενικά το άντεξα οπότε μπορεί και να πήγαινα στο All Star Survivor. Τότε δεν το είχα πολύ με τη γυμναστική, τώρα δεν θα ήμουν πολύ καλύτερη; Τα χαρακτηριστικά του εαυτού μου είναι τα ίδια» είπε μεταξύ άλλων η Σπυροπούλου στην Σίσσυ Χρηστίδου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ