Η εκθαμβωτική Mάργκοτ Ρόμπι δεν αποχωρίζεται αυτά τα προϊόντα ομορφιάς - Δείτε τα βήματα για να αποκτήσετε λαμπερό πρόσωπο σαν το δικό της (φωτό)

Δείτε όλα τα μυστικά της.... 

Η Margot Robbie είναι μία από τις πιο όμορφες ηθοποιούς του Hollywood. 

Έχει μια  φυσικότητα  και απλότητα και αυτό την κάνει να λάμπει. Παρόλα αυτά η ίδια έχει τα δικά της μυστικά για την περιποίηση του προσώπου της. 

 

 

Το justjared μας αποκαλύπτει το προϊόν που βρήκε τυχαία και έκτοτε, το συγκαταλέγει πάντα στην ρουτίνα ομορφιά της. Αυτό το προιόν είναι τα Peter Thomas Roth Complexion Correction Pads.\

 

 

 

Τα συγκεκριμένα βαμβακερά σφουγγαράκια βοηθούν στον σωστό καθαρισμό της επιδερμίδας, απομακρύνοντας τη λιπαρότητα τους πόρους και το μακιγιάζ.

Τα συγκεκριμένα pads υπόσχονται να «καθαρίσουν το δέρμα, να καθαρίσουν την ακμή και τα σπυράκια,  και να μειώσουν την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, και κοστίζουν 46 δολάρια. 

 

 

 

 

Εκτός αυτού όμως η εκθαμβωτική ηθοποιός έχει και κάποια άλλα tips που κρατούν το δέρμα της αναζωογονημένο και λαμπερό. 

 

 

 

 

 

 

Πριν λίγους μήνες η Vogue ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο μας δείχνει την ''ψυχωτική'' θα έλεγε κανείς, ρουτίνα της Μάργκοτ. Μέσα σε αυτήν συμπεριλαμβάνει και μία peel-off μάσκα που καθαρίζει σε βάθος το πρόσωπό της. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ