Το καυτό φιλί της Ελεονώρας Μελέτη στον άντρα της θοδωρή Μαροσούλη - «Έσκασε» μύτη την κατάλληλη στιγμή (φωτό)

«Ναι, πήγα στα ραντεβού Με ... το νυφικό».

Μια πανέμορφη φωτογραφία από τον γάμο της με τον Θοδωρή Μαροσούλη ανέβασε στο Instagram η Ελεονώρα Μελέτη.

Η εικόνα «έσκασε» μύτη στο προφίλ της στο Facebook ως «σαν σήμερα» και η όμορφη παρουσιάστρια θέλησε να την μοιραστεί με τους followers της.

Σε αυτή βλέπουμε την Μελέτη να δίνει ένα θερμό φιλί στο στόμα στον αγαπημένο της, ενώ μας λέει και μερικά πράγματα για τον γάμο τους, που έγινε μια καθημερινή στο δημαρχείο.

Μάλιστα όπως γράφει στην ανάρτηση οι δυο τους έπρεπε μετά να πάνε σε ένα επαγγελματικό ραντεβού!

Η παρουσιάστρια φορούσε μια δημιουργία της Λένας Κατσανίδου, ενώ την είχε βάψει και χτενίσει ο Πάνος Καλλίτσης.

Ο γάμος της με τον θεατρικό παραγωγό έγινε στις 28 Δεκεμβρίου του 2017 ενώ ο ερχομός της κορούλας τους Αλεξνάδρας πριν από 2,5 χρόνια ολοκλήρωσε την ευτυχία τους.

Τα όσα μας διηγείται στο ποστ της για την ημέρα του γάμου τους με τον Θοδωρή Μαροσούλη η Ελεονώρα Μελέτη 

«Η φωτογραφία αυτή μου έσκασε» στο «σαν σήμερα» του face book... αν κ παντρευτήκαμε με τον @psycho_25 στις 28 Δεκεμβρίου του 2017 είχα ανεβάσει λίγους μήνες μετά αυτή τη φωτογραφία για να τρολάρω τη μια από τις μάρτυρες, που ήταν η εικονιζόμενη @poulopom_ ! Δεν ξέρω αν χειροκροτεί γιατί επιτέλους με «έδωσε» ή γιατί κατάφερε να κάνει σωστά το ρόλο της ως μάρτυρας, πάντως αυτή η φωτογραφία άντε κ κάνα δυο ακόμα είναι τα μοναδικά ντοκουμέντα εκείνης της ημέρας! Μια καθημερινή, ( Πέμπτη) με λίγους καλούς φίλους κ συγγενείς, 13:28 ακριβώς, με τον δήμαρχο Εκάλης ( φανταστικός) να δίνει ρεσιτάλ.

Φοράω δημιουργία της @lenakatsanidou κ με έχει βάψει κ χτενίσει ο @panoskallitsis . H όλη διαδικασία κράτησε λίγα λεπτά κ αμέσως μετά φύγαμε Τσακ μπαμ άλλοι για τις δουλειές τους κ εμείς για κάτι ραντεβού που είχαμε εκείνο το μεσημέρι, για επαγγελματικούς λόγους. Ναι, πήγα στα ραντεβού Με ... το «νυφικό».

Ούτε φαγητά ούτε γλέντια! Γύρω στις 5 που ξεμπερδέψαμε από τις δουλειές μας γιορτάσαμε με τον @psycho_25 τρώγοντας burger οι δυο μας, ενώ το πρώτο μας βράδυ ως παντρεμένοι το περάσαμε μέχρι τα μεσάνυχτα σε ιδιωτική κλινική κάνοντας εξετάσεις στον @psycho_25 που είχε συμπτώματα πνευμονίας. Ήταν όμως μια ωραία μέρα με ευχάριστες αναμνήσεις που μέσα στο πρόγραμμα της είχε κ έναν... γάμο! Άντε κορίτσια μου κ στα δικά σας οι ανύπαντρες!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ