Νέο βασιλικό σήριαλ στα σκαριά! Το Crown της Σουηδίας έτοιμο: Οι έρωτες, οι γάμοι, οι ίντριγκες & τα δράματα των γαλαζοαίματων της Σκανδιναβίας (φωτό)

Γύρω από την ζωή του βασιλιά Καρλ Γκουστάβ

Το Σουηδικο τηλεοπτικό δίκτυο TV4 ετοιμάζει ένα νέο σήριαλ που θα θυμίσει το The Crown! Η σειρά θα έχει αρκετές σεζόν των 6 επεισοδίων και βρίσκεται τώρα στα σκαριά.

Η επιτυχία που έκανε το The Crown φαίνεται να μην άφησε ασυγκίνητους τους Σουηδούς που ετοιμάζουν τώρα μια βερσιόν για την δική τους βασιλική οικογένεια.

 

Μέχρι στιγμής το όνομα του προγράμματος είναι «Μοναρχία» σύμφωνα και με το pointdevue.fr και θα πραγαμτεύεται τα πρώτα χρόνια του βασιλιά Καρλ Γκουστάβ, τις τραγωδίες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει η οικογένεια, την πορεία του Σουηδού μονάρχη ως τον θρόνο αλλά και την σχέση του με την βασίλισσα Σίλβια.


Ο Lantz, ένας από τους ανθρώπους που γράφει την σειρά κάνει εδώ και χρόνια έρευνα, ενώ για το συγκεκριμένο project αντλεί έμπνευση από υλικό που έχει στη διάθεσή του και το οποίο έχει να κάνει με την παιδική ηλικία του Σουηδού βασιλιά.

«Άλλοι βασιλιάδες και βασίλισσες λέγεται ότι είχαν αντίκτυπο στα παγκόσμια γεγονότα. Η ιστορία του βασιλιά μας είναι κάτι διαφορετικό, μπορεί να μην έχει προβληθεί τόσο πολύ όμως είναι δραματική και συναρπαστική. Και για πολλούς από εμάς είναι και εντελώς άγνωστη» είπε ο Lantz, σύμφωνα με το Vanity Fair.

Ο Καρλ Γκουστάβ ανέβηκε στον θρόνο στις 5 Σεπτεμβρίου του 1973, μετά και τον θάνατο του παππού του βασιλιά Gustaf VI Adolf.

Ο πατέρας του είχε πεθάνει σε αεροπορικό δυστύχημα το 1947 και ο Καρλ ήταν το μικρότερο παιδί, αλλά και το μοναδικό αγόρι της οικογένειας.

Μητέρα του ήταν η πριγκίπισσα Sibylla, ενώ από το 1976 είναι παντρεμένος με την Silvia Sommerlath - πλέον βασίλισσα της Σουηδίας  - με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.


Την πριγκίπισσα Βικτώρια, που είναι και η επόμενη στη σειρά για την διαδοχή στον θρόνο, τον πρίγκιπα Carl Philip και την πριγκίπισσα Madeleine.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ