Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Λεωνίδας Kαλφαγιάννης: Φορτισμένος, καθηλωτικός: ''Δεν ενδίδεις στην αρρώστια τους για σεξουαλική κακοποίηση, αρχίζει το σχέδιο ολικής εξόντωσής σου'' (βίντεο)

Ο ηθοποιός είπε πως είναι μουδιασμένος με τα όσα συμβαίνουν στον χώρο του θεάτρου

Έντονα φορτισμένος και συναισθηματικός ήταν σήμερα ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης στην συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπη ''Το Πρωινό'' και στην Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο ηθοποιός μίλησε, για την θύελλα που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα στο χώρο του θεάτρου, μετά τις αποκαλύψεις για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και ψυχολογική βία από πασίγνωστους ηθοποιούς και σκηνοθέτες προς τους συναδέλφους τους. 

Ο ηθοποιός, μάλιστα, δεν δίστασε να κοιτάξει απευθείας την κάμερα και απευθύνθηκε στους ηθοποιούς και τους σκηνοθέτες που έχουν ασκήσει και στον ίδιο βία στο παρελθόν.

«Τα ξέρουμε όλοι. Μας έχουν δέσμιους, ότι αν βγούμε και μιλήσουμε θα βρεθούμε με την κατηγορία της συκοφαντίας. Εγώ μίλησα, το κόστος το πήρα, η προσωπική μου διαδρομή το δείχνει. Εσείς που μου έχετε κάνει αυτά τα πράγματα που μου έχετε κάνει, έχετε επέμβει στη ζωή μου με αυτόν τον τρόπο που έχετε επέμβει, το γνωρίζετε καλά. Εσείς που με κοιτάτε! Και όσοι βγαίνουν και τους ακούτε, γνωρίζετε τι έχουν κάνει, δεν χρειάζεται να τα πούμε.

 

 

 

Υπήρξα τρεις φορές με ηθοποιούς και σκηνοθέτες που ήθελαν να ασκήσουν την εξουσιολαγνεία τους. Απορώ με κάποια πράγματα που δεν λέγονται και που δεν ακούγονται. Ξέρουν αυτοί τι έχουν κάνει. Δεν με αφήνει το νομοθετικό πλαίσιο να παρέμβω, γιατί πρέπει να έχω βιασθεί ή να είμαι θύμα ή μάρτυρας σε περιστατικό.

Υπάρχει μια ολική επαγγελματική εξόντωση με έναν τρόπο που δεν υπάρχουν λόγια να ειπωθεί. Είναι τέτοιες οι καλύψεις που είχαν φροντίσει αυτοί οι άνθρωποι να βρουν που πρέπει να υπάρχουν πολλές καταγγελίες, όπως γίνεται τώρα, να συγκριθούν και να δοθεί η απάντηση.

Έχω υποστεί τη βία και τη δράση τους στην προσωπική μου ζωή. Οι ίδιοι άνθρωποι, όταν έγινα αναγνωρίσιμος, ήρθαν και μου έκαναν πρόταση. Και τους είπα ''δεν ντρέπεστε να με παίρνετε τηλέφωνο; Να μην τολμήσετε ξανά να ασχοληθείτε μαζί μου''. Το έκλεισα.

Να τους πω εγώ από εδώ, ότι δεν θα μου λείψετε! Δεν θα μου λείψετε, κύριοι και κυρίες! Η βία έχει και ανδρικό και γυναικείο πρόσωπο», κατέληξε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ