Ο Γιάννης Πάριος σε μια τρυφερή φωτογραφία: Μαζί με τους γιους του Χάρη και Θανάση - Από τον πρώτο του γάμο με την Ντίνα Μαρκοπούλου

Όταν ήταν ακόμα παιδιά

Μια τρυφερή αλλά και σπάνια φωτογραφία του Γιάννη Πάριου μαζί με τους δύο τους γιους Χάρη και Θανάση.

Όπως θα δείτε και στην εικόνα που δημοσιεύτηκε στην σελίδα vintage greece στο Instagram o Πάριος κάθεται στον καναπέ μαζί με τα δύο αγόρια που ήταν τότε παιδιά.

Ο Χάρης Βαρθακούρης και ο αδελφός του Θανάσης κοιτούν προς την κάμερα ενώ ο μπαμπάς τους χαϊδεύει το κεφαλάκι του πιο μικρού της οικογένειας.

Ο γνωστός τραγουδιστής έχει παντρευτεί δύο φορές. Την πρώτη φορά με τη Ντίνα Μαρκοπούλου  με την οποία απέκτησε τον Χάρη και τον Θανάση Βαρθακούρη.

Τη δεύτερη φορά με την ηθοποιό Σοφία Αλιμπέρτη με την οποία έχει κάνει δύο παιδιά, τον Μιχαήλ-Άγγελο και τον Νικόλα Βαρθακούρη, που ακολουθεί πλέον τα χνάρια του μπαμπά του στην μουσική.

Μιλώντας πριν κάποιο καιρό στο Ενώπιος Ενωπίω ο Γιάννης Πάριος είχε πει για τον γάμο και την οικογένειά του ότι:

«Παντρεύεσαι έναν άνθρωπο γιατί τον αγαπάς. Δεύτερον μια γυναίκα εάν έχεις κάνει παιδιά μαζί της σεβόμενος τα παιδιά. Γιατί όταν σέβεσαι τη μάνα, σέβεσαι κι εκείνα και τον εαυτό σου».

 

«Ο γάμος ποτέ δεν μου πήγαινε ή μάλλον εγώ δεν τον πήγαινα… Έπαιξε μεγάλο ρόλο και το επάγγελμά μου. Μετανιώνω που δεν είχα χρόνο να αφιερώσω στα ίδια τα παιδιά. Δούλεψα τόσο πολύ.  Τους αγαπάω και τους τέσσερις. Έχω 4 φίλους, δεν έχω τέσσερα παιδιά!»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ