Στο νοσοκομείο ο 99χρονος πρίγκιπας Φίλιππος - Ποια η κατάσταση της υγείας του;

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Στο νοσοκομείο εισήχθη σήμερα (17/2) ο πρίγκιπας Φίλιππος που θα μείνει μέσα για μερικές ημέρες, σύμφωνα και με την σχετική ανακοίνωση.

Πηγή προσκείμενη στο βασιλικό παλάτι είπε στο BBC ότι ο σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ πήγε με αυτοκίνητο στο νοσοκομείο King Edward VII, όπου και νοσηλεύεται μετά από προτροπή του γιατρού του.

«Η εισαγωγή του δούκα έγινε ως προληπτικό μέτρο, έπειτα από σύσταση του γιατρού του..., αφότου αισθάνθηκε αδιαθεσία. Ο δούκας αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για λίγες ημέρες για παρακολούθηση και ανάπαυση» αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο Φίλιππος ένιωθε αδιαθεσία για μικρό χρονικό διάστημα και μπήκε στο νοσοκομείο χωρίς βοήθεια, επισήμανε μια πηγή από τη βασιλική οικογένεια. Δεν νοσεί από κάποια ασθένεια που να σχετίζεται με την COVID-19, συμπλήρωσε η πηγή.

Η βασίλισσα Ελισάβετ και ο 99χρονος πρίγκιπας Φίλιππος διαμένουν στο κάστρο του Ουίνδσορ, δυτικά του Λονδίνου, κατά τη διάρκεια της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, ενώ πριν ένα μήνα το παλάτι ανακοίνωσε ότι και οι δύο έλαβαν το εμβόλιο κατά του ιού.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ