Όσα ξέρουμε για την επιστροφή του Sex and the City - Αυτοί που μένουν, αυτοί που φεύγουν και... αυτοί που έρχονται;

Οι σεναριογράφοι ήδη γράφουν τα 10 νέα επεισόδια 

Με τον τίτλο Just Like That θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες η σειρά Sex and the City που αναμένεται ωστόσο να έχει αρκετές διαφορές.

Οι σεναριογράφοι ήδη γράφουν τα 10 επεισόδια των 30 λεπτών που θα προβληθούν μέσα από το HBO. 

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Sarah Jessica Parker από την μεριά της μας έδωσε μια μικρή γεύση για το τι να περιμένουμε, μέσα από το teaser που είχε δημοσιεύσει στα social media.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

«Φυσικά και θα είναι (ο covid) μέρος της ιστορίας αφού αυτή είναι η πόλη που ζουν οι χαρακτήρες (για την Νέα Υόρκη). Και το πώς έχει αλλάξει τις σχέσεις, όταν οι φίλοι εξαφανίζονται. Έχω πίστη ότι οι σεναριογράφοι θα τα εξετάσουν όλα» είχε πει χαρακτηριστικά η ηθοποιός μιλώντας στο Vanity Fair.

Η Sarah Jessica Parker, η Cynthia Nixon και η Kristin Davis θα εμφανιστούν στους ρόλους τους ως Carrie, Miranda και Charlotte, ωστόσο δεν θα δούμε την Kim Cattral που έπαιξε την Samantha, αφού έχει δηλώσει ότι δεν θέλει να επιστρέψει.

Στο παρελθόν η Kim Cattral είχε δώσει την ευχή της στο να υποδυθεί κάποια άλλη τον ρόλο της στο Sex and the City, αλλά αυτό μοιάζει απίθανο σύμφωνα και με το βρετανικό OK. 

«Καλύτερα να κάνει κάποιος άλλος ηθοποιός την Samantha, μια Αφροαμερικανή ή μια ισπανόφωνη Samantha Jones» είχε πει η ηθοποιός.

Πάντως από το HBO έχει ακουστεί ότι η Samantha Jones δεν θα διαγραφεί απλά από την σειρά και ότι η απουσία της θα έχει να κάνει με την πραγματικότητα και το πως αλλάζουν οι φιλίες όσο μεγαλώνουμε.

Άσχημα νέα περιμένουν ωστόσο τους τηλεθεατές αναφορικά με τον Mister Big ( Chris Noth) και τον David Eigenberg, που έπαιζε τον Steve, τον άντρα της Miranda.

Ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν οι δύο άντρες θα εμφανιστούν στο reboot με δημοσιεύματα του ξένου τύπου να αναφέρουν ότι πολύ πιθανό να δούμε την Carrie Bradshaw χωρισμένη.

Ωστόσο ο Evan Handler που υποδύθηκε τον άντρα της Charlotte και ο κολλητός της Carrie, Willie Garson θα είναι και στα νέα επεισόδια του Sex and the City.

Παρ' όλα αυτά από την παραγωγή έχουν υποσχεθεί ότι θα δούμε ένα πιο ποικιλόμορφο καστ.

Μια πηγή μάλιστα είχε πει στην Daily Mail ότι «Η Samantha δεν θα επιστρέψει ωστόσο θα μπουν δύο νέους χαρακτήρες. Θα είναι δυναμικές, έγχρωμες γυναίκες που θα συστήσουν την σειρά σε μια νέα γενιά θεατών και θα αντιπροσωπεύουν καλύτερα τον κόσμο στον οποίο ζούμε τώρα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ