Κούκλα στα 62 της η Μισέλ Φάιφερ αποκαλύπτει τα 3 μυστικά της αιώνιας νεότητας - Ποια είναι; (φώτο -βίντεο)

Η διάσημη ηθοποιός δήλωσε ότι η ομορφιά θέλει κάποιες... θυσίες

Για όσες αναρρωτιούνται πως η Μισέλ Φάιφερ - που κλείνει τα 63 τον Απρίλιο - κατορθώνει να φαίνεται τόσο νέα και να είναι πάντα λαμπερή και όμορφη , ο θρύλος του Χόλιγουντ αποκάλυψε τα "μυστικά" του και είναι πάρα πολύ απλά.

Μιλώντας στο βρετανικό talk show Lorraine , την Τρίτη, η διάσημη ηθοποιός μέσω τηλεδιάσκεψης απέδωσε τη νεανική της εμφάνιση σε τρία πράγματα: Ύπνο, σωστή διατροφή , άσκηση.

 

 

"Πραγματικά είναι τα πράγματα που δεν θέλει κανείς να ακούσει: Πρέπει να τρώτε σωστά, να ασκείστε και να κοιμάστε", είπε η Μισέλ Φάιφερ στην οικοδέσποινα του Show , Lorraine Kelly. 

 

 

"Ψάχνουμε για κάποιο "μαγικό ραβδί" αλλά δεν υπάρχει. Όταν δεν ασκούμαι, όταν αφήνω τον εαυτό μου χαλαρό να κάνει ότι θέλει όταν δεν είμαι μπρστά στις κάμερες, όταν πίνω πολύ κρασί και δεν τρέφομαι σωστά, απλά δεν δείχνω όμορφη. Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό: Δεν υπάρχει μυστικό!", συνέχισε, σύμφωνα με το startsat60.com

Η Μισέλ Φάιφερ πήγε στην εκπομπή για να μιλήσει για την νέα της ταινία French Exit, η οποία πραγματεύεται την ιστορία μιας χήρας της καλής κοινωνίας και του αδίστακτου γιου της, που μετακόμισε στο Παρίσι αφού ξόδεψε όλη την κληρονομιά του πλούσιου πατέρα του.

 

 

Η εμφάνιση της στην εκπομπή έρχεται ύστερα από το εξώφυλλο που έκανε η ηθοποιός στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού Town & Country Magazine. Το εξώφυλλο συνοδεύεται με μία εκπληκτική φωτογράφηση της ηθοποιού για το περιοδικό.

 

 

Στη συνέντευξη που συνοδεύει τη φωτογράφιση η Μισέλ Φάιφερ παραδέχθηκε ότι σπάνια της αρέσει ο τρόπος που παίζει και ότι βλέπει τις ταινίες της μόνο μία φορά γιατί το να τις βλέπει συχνά "είναι πολύ επώδυνο".

 

 

"Οι ταινίες που με προβληματίζουν περισσότερο είναι συνήθως αυτές για τις οποίες έχω πάρει τις καλύτερες κριτικές. Είδα το Scarface, (Ταινία του 1983) και είπα: "E, καλή είμαι".

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ