Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Vintage pic: Σαν αερικό η Έλλη Λαμπέτη - Ανεβασμένη στον λόφο του Φιλοπάππου για το «τελευταίο ψέμα» του Μιχάλη Κακογιάννη

Κοιτά προς την Ακρόπολη 

Η θρυλική Έλλη Λαμπέτη σε μια απίθανη vintage φωτογραφία από την ταινία του Μιχάλη Κακογιάννη «Τελευταίο Ψέμα».

Όπως θα δείτε και στην εικόνα που δημοσιευτηκε στην σελίδα ellielambeti στο Instagram, η ηθοποιός βρίσκεται στον λόφο του Φιλοπάππου.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @kalopsiamoodboard

Φορώντας ένα όμορφο στράπλες φόρεμα και έχοντας τα μαλλιά της λυτά, κοιτά προς την Ακρόπολη και τον Παρθενώνα.

«(1958) Ανεβασμένη στο λόφο του Φιλοπάππου για το «τελευταίο ψέμα» σε σενάριο και σκηνοθεσία του Μιχάλη Κακογιάννη» γράφει στο σύντομο κείμενο που συνοδεύει την φωτογραφία της.

Στην ταινία του Μιχάλη Κακογιάννη η  Χλόη είναι η κόρη μιας πλούσιας ξεπεσμένης οικογένειας την οποία προσπαθούν να την παντρέψουν με έναν πλούσιο για να σωθούν οικονομικά. Εκείνη όμως είναι ερωτευμένη με έναν μποέμ τύπο και ο γάμος της μοιάζει να είναι έτοιμος να ματαιωθεί.

Λόγω όμως της Χλόης και της μητέρας της η υπηρέτρια του σπιτιού πεθαίνει και ο γιος της εξαιτίας ενός σοκ παθαίνει αλλαλία. Τότε η Χλόη τον πηγαίνει στην Τήνο τον Δεκαπενταύγουστο για να γίνει καλά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ