Σεισμός στην Ελασσόνα: Κατέληξε ο 83χρονος που είχαν απεγκλωβίσει από το γκρεμισμένο σπίτι του μετά τα 6,3 Ρίχτερ

Η κηδεία του θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο

Στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας κατέληξεο ηλικιωμένος που είχε απεγκλωβιστεί από το γκρεμισμένο σπίτι στο Μεσοχώρι Ελασσόνας από το σεισμό των 6,3 Ρίχτερ.

Όπως εξήγησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθυντής της ΜΕΘ του ΓΝΛ Απόστολος Κομνός πρόκειται για έναν 83χρονο ο οποίος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από Κέντρο Αποκατάστασης, και κατέληξε από παθολογικά αίτια. Ο ηλικιωμένος δεν έφερε τραυματισμούς από τον σεισμό, ενώ είχε χρόνια προβλήματα υγείας.

EUROKINISSI

Σύμφωνα με το larissanet.gr πρόκειται για τον 83χρονο Χρήστο Αστ. Γκέκα, ο οποίος μαζί με τη σύζυγό του βρίσκονταν στο σπίτι τους στο Μεσοχώρι Ελασσόνας, όταν ο Εγκέλαδος σάρωσε το ορεινό χωριό της Ελασσόνας και γκρέμισε το σπίτι τους.

Τον ηλικιωμένο είχαν απεγκλωβίσει τα σωστικά συνεργεία που βρέθηκαν στην περιοχή και στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε ιδιωτικό κέντρο αποκατάστασης.  Η κηδεία του θα γίνει αύριο σε στενό οικογενειακό κύκλο στο Μεσοχώρι Ελασσόνας.

EUROKINISSI

Παράκληση της οικογένειας του εκλιπόντος προς όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να σεβαστούν τις στιγμές καθόλη τη διάρκεια του τελευταίου αποχαιρετισμού του.

Τέλος, παράκληση η οικογένεια του εκλιπόντος αντί στεφάνων να ενισχυθούν οι σεισμόπληκτοι της περιοχής.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ