Διαχρονική κομψότητα στη νέα Made in Greece συλλογή της Zeus - Dione: Υπέροχα ρούχα εμπνευσμένα από την ελληνική ιστορία & παράδοση (φώτο)

Η ελληνική ιστορία και παράδοση παίρνουν την πιο κομψή και σύγχρονη μορφή τους στην "Made in Greece" συλλογή "Άνοιξη - Καλοκαίρι 2021" - Η αποθέωση του "Greek Chic".

H νέα συλλογή του οίκου Zeus+Dione είναι η αποθέωση του "Greek Chic".

"Flora" Credits Zeus + Dione.com 

Υπέροχα ρούχα και αξεσουάρ εμπνευσμένα από την ελληνική παράδοση, το απέραντο γαλάζιο, την ελληνική ιστορία.

Γιλέκα που μοιάζουν να φτιάχτηκαν στον αργαλειό, εντυπωσιακά φορέματα που θυμίζουν καρυάτιδες, άνετα σύνολα που υμνούν το ελληνικό καλοκαίρι.

Στο χρώμα του ήλιου το μακρύ κίτρινο καφτάνι ονομάστηκε "Ύδρα" για να τιμήσει το όμορφο νησί της Ελλάδας.

Η ελληνική ιστορία και παράδοση παίρνουν την πιο κομψή και σύγχρονη μορφή τους στην "Made in Greece" συλλογή "Άνοιξη - Καλοκαίρι 2021".

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι πολλές διάσημες κυρίες από όλη την υφήλιο, είναι φανατικές οπαδοί των ρούχων και των αξεσουάρ του οίκου "Zeus +Dione".

"Hellas" Credits Zeus + Dione.com 

Στη μόδα, οι πιο συναρπαστικές συλλογές είναι προϊόν δημιουργικών συνεργιών. Aπόδειξη, η συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι του 2021 οίκου του Zeus + Dione, σχεδιασμένη από τον νέο δημιουργικό σκηνοθέτη Marios Schwab.

 Credits Zeus + Dione.com 

Γνωστός για την προσέγγιση που βασίζεται στη φιλοσοφία του, την ραπτική με ευκρινείς γραμμές και τις χειροποίητες λεπτομέρειες, ο μισός Έλληνας, μισός Αυστριακός σχεδιαστής μόδας ασπάστηκε την κλασική απλότητα της φίρμας και το πάθος για την παραδοσιακή χειροτεχνία με σύγχρονη πολυπλοκότητα και ανατρεπτικό σθένος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ