Βγήκε από το νοσοκομείο ο πρίγκιπας Φίλιππος μετά την επέμβαση στην καρδιά του - Νοσηλευόταν για ένα μήνα (φωτό & βίντεο)

Πρώτη φορά που αναγκάστηκε να μείνει μέσα για τόσο καιρό

Μετά από ένα μήνα νοσηλείας ο πρίγκιπας Φίλιππος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ο 99χρονος σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ μπήκε στο νοσοκομείο στις 17 Φεβρουαρίου ενώ δύο εβδομάδες αργότερα μεταφέρθηκε στο St Bartholomew's Hospital όπου και υποβλήθηκε σε επέμβαση στην καρδιά του.

Πηγή προσκείμενη στο παλάτι είχε πει στο CNN ότι η εισαγωγή του στο νοσοκομείο δεν είχε σχέση με τον κορωνοϊό πως δεν ήταν κάτι ανησυχητικό. 

Να σημειωθεί ότι τόσο ο πρίγκιπας, όσο η βασίλισσα έχουν κάνει τουλάχιστον την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του covid-19.

Αν και στο παρελθόν ο Βρετανός μονάχρης έχει νοσηλευτεί ξανά στο νοσοκομείο ήταν η πρώτη φορά που αναγκάστηκε να μείνει μέσα για τόσο καιρό.

Η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος διαμένουν στο κάστρο του Ουίνδσορ, δυτικά του Λονδίνου, κατά τη διάρκεια της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, σε αυστηρή απομόνωση.

Ο Φίλιππος, ο οποίος αποσύρθηκε από τα επίσημα βασιλικά καθήκοντά του τον Αύγουστο του 2017, είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο και πάλι στα τέλη του 2019.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ