Σοκαριστική επίθεση πίτμπουλ σε 35χρονη - ''Το υιοθέτησα, νόμιζα ότι θα πεθάνω" (φωτό)

Έχει υποβλήθεί σε τέσσερα χειρουργεία... 

Μία απίστευτη περιπέτεια υγείας έζησε η 35χρονη Ιωάννα, της οποίας η αγάπη για τα ζώα, παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας Star, η Ιωάννα αποφάσισε πριν από δύο μήνες, να υιοθετήσει ένα σκυλάκι πιτ μπουλ, το οποίο βρήκε μέσω αγγελίας στο facebook. Την ημέρα που υιοθέτησε το σκυλάκι, η κοπέλα το πήγε βόλτα και έπαιξε μαζί του. Το βράδυ όμως, όταν πήγε να του βγάλει το λουρί, εκείνο της επιτέθηκε δαγκώνοντάς την άγρια στο πρόσωπο.

Επίθεση πιτ μπουλ

Η 35χρονη βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σπίτι με φίλο της, ο οποίος έδωσε μάχη για να τη σώσει από τα δόντια του σκύλου. Η κοπέλα ήταν γεμάτη αίματα, ενώ το πιτ μπουλ τής είχε κόψει τη μύτη, αλλά και κομμάτι από τα χείλη της.

Σταρ πιτ μπουλ

"Οταν μου άρπαξε το πρόσωπο, νόμιζα πως θα πεθάνω", λέει η 35χρονη στην εφημερίδα Star.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου και παρέμεινε για έξι ολόκληρες εβδομάδες, ενώ υποβλήθηκε σε τέσσερα χειρουργεία. Οι γιατροί έδωσαν κυριολεκτικά μάχη ώστε καταφέρουν να συγκολλήσουν ένα μέρος της μύτης της κοπέλας, την οποία βρήκε στο σπίτι συγγενικό της πρόσωπο κάποιες ώρες μετά την επίθεση του σκύλου και τη μετέφερε στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ