Ο μικρούλης πρίγκιπας Κάρολος ποζάρει ενθουσιασμένος στο πρώτο του «Bretzelsonndeg» - Κούκλος ο γιος της Πριγκίπισσας Στεφανί του Λουξεμβούργου (φώτο)

O λιλιπούτειος πρίγκιπας ποζάρει με άνεση σταρ

Ο Μικρός Πρίγκιπας Κάρολος του Λουξεμβούργου, την Κυριακή 14 Μαρτίου, απόλαυσε  με τους γονείς του, τον Πρίγκιπα Γουλιέλμο  και την Πριγκίπισσα Στεφανί, την πρώτη του «Bretzelsonndeg» ή «pretzel Sunday».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cour grand-ducale Luxembourg (@courgrandducale)

O λιλιπούτειος πρίγκιπας ποζάρει με άνεση σταρ, στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το Grand-Ducal Court στον επίσημο ιστότοπο του Παλατιού και στα Social Media.

Credits: Cour Grand-Ducale / Facebook

Χαμογελαστός ποζάρει πανευτυχής ανάμεσα στους γονείς του απολαμβάνοντας τα γλυκά δώρα του, που και δοκιμάζοντας τα νόστιμα pretzel .

Credits: Cour Grand-Ducale / Facebook

Ο Κάρολος ήρθε στη ζωή της Πριγκίπισσας Στεφανί και του  πρίγκιπα Γουλιέλμου του Λουξεμβούργου πριν από δέκα μήνες, για να συμπληρώσει την ευτυχία του βασιλικού ζευγαριού.

Credits: Cour Grand-Ducale / Facebook

Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες οι γονείς του μικρού πρίγκιπα δεν μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους, που μοιράζονται μαζί του την «pretzel Sunday»

Credits: Cour Grand-Ducale / Facebook

H πριγκίπισσα Στεφανί φοράει μοβ πουλόβερ με ροζ πουκάμισο με βολάν στο γιακά και στα μανίκια , ενώ ο Πρίγκιπας Γουλιέλμος φοράει σιέλ πουλόβερ με λευκό πουκάμισο.

Credits: Cour Grand-Ducale / Facebook

Όσο για τον μικρούλη Κάρολο; Κούκλος με κάμελ σαλοπέτα και λευκό μπλουζάκι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ