Άγριες Μέλισσες: Ο πόλεμος στα επόμενα επεισόδια κορυφώνεται - Ο Νικηφόρος στα άκρα, κάνει επίσημη καταγγελία & δέχεται επίθεση από όλους, ακόμα και από τον μικρό Σέργιο

Συνταρρακτικές εξελίξεις... 

Ο πόλεμος που έχει ξεκινήσει στις Άγριες Μέλισσες μεταξύ της Δρόσω και της Ασημίνας με τον Νικηφόρο κορυφώνεται στα επόμενα επεισόδια. 

'Οπως είπε ο Αλέξης Μίχας στο Πρωινό θα μας απασχολήσει πολύ η ιστορία του μικρού Σεργίου. Ξέρουμε ότι θα πάνε στο Παρίσι η Δρόσω με τον Κωνσταντή, ξέρουμε ότι θα γυρίσει από το Παρίσι και ο Νικηφόρος με την Ασημίνα, με τη σχέση τους στην ουσία να έχει τελειώσει,

'Ετσι στα επόμενα επεισόδια ο Νικηφόρος καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Ασημίνας, για να της διακόψει κάθε επαφή με το παιδί. Η Ασημίνα βυθίζεται στην απόλυτη απόγνωση και εκεί θα παίξει ένα καθοριστικό ρόλο η Μυρσίνη. 

 

Βλέποντας πόσο πολύ στεναχωριέται ο Σέργιος, τον παίρνει και τον πηγαίνει κρυφά στη μητέρα του, στο σπίτι των Σταμίρενων. Όμως το μαθαίνει ο Νικηφόρος και κάνει επίσημη καταγγελία στην αστυνομία.

Όλο το Διαφάνι μαθαίνει τα άσχημα νέα, όμως τα πράγματα για πρώτη φορά δείχνουν πολύ δύσκολα. 

Ο Νικηφόρος κερδίζει και το πρώτο δικαστήριο στα ασφαλιστικά μέτρα και αυτό βυθίζει τις τρεις αδερφές στην απόγνωση. Όλοι οι Σεβαστοί στρέφονται εναντίον του Νικηφόρου ακόμη και η Αγορίτσα και ο μικρός αντιδρά πάρα πολύ άσχημα . 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ