Η Gisele αγκαλιά με τα παιδιά της στο κρεβάτι: Τους διαβάζει ένα παραμύθι στα πορτογαλικά, παρέα και με άλλες μαμάδες (βίντεο)

«Από την αρχή του κόσμου οι άνθρωποι έλεγαν ιστορίες»

Ένα πολύ τρυφερό βίντεο δημοσίευσε στην σελίδα της στο Instagram η Gisele με αφορμή μια νέα καμπάνια που έχει να κάνει με τα παιδιά.

Το topmodel έχει κάτσει στο κρεβάτι αγκαλιά με την 8χρονη Βίβιαν και τον 11χρονο Μπέντζαμιν - τα 2 της παιδιά με τον Tom Brady.

Την ακούμε να τους διαβάζει στα πορτογαλικά το βιβλίο «Η Γη των παιδιών» (TiNis: Terras das Crianças) ενώ στο βίντεο συμμετέχουν και άλλες μαμάδες που διαβάζουν στα δικά τους παιδιά το ίδιο παραμύθι.

«Όλοι έχουν δικαίωμα να ονειρεύονται και να έχουν βιώσει την εμπειρία του να λένε και να ακούνε ιστορίες. Από την αρχή του κόσμου οι άνθρωποι έλεγαν ιστορίες ο ένας στον άλλο. Κάποιοι μάλιστα πιστεύουν ότι είμαστε άνθρωποι επειδή λέμε ιστορίες.

Τώρα θα ήθελα να σας πω την ιστορία της άπατης τρύπας. Σε αυτό το επεισόδιο του "TiNis: Terras das Crianças,” τα παιδιά μου, όπως και άλλα παιδιά δέχτηκαν μια μυστηριώδης πρόσκληση από ένα μέρος βαθιά κάτω, στην καρδιά του κόσμου» γράφει μεταξύ άλλων στο ποστ της η Βραζιλιάνα καλλονή.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ