Η Victoria Beckham προτιμά να πεθάνει από το να φορέσει Crocs! Ο Justin Bieber της έστειλε ένα ζευγάρι αλλά οι followers… (φωτό)

Η κίνηση μετράει!

Ένα ζευγάρι Crocs από τη νέα του συλλογή δώρισε ο Justin Bieber στην Victoria Beckham, ωστόσο οι followers της - όπως και η ίδια - δεν ενθουσιάστηκαν και πολύ!

Η σχεδιάστρια μόδας και πρώην μέλος των Spice Girls θα προτιμούσε να πεθάνει από το να φορέσει τα διάσημα παπούτσια που μέσα στην πανδημία έχουν πάρει τα πάνω τους.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Justin Bieber συνεργάζεται με την Drew House και πρόσφατα λανσάρανε την δεύτερη κολεξιόν του τραγουδιστή με την γνωστή εταιρεία.

Ο 27χρονος λοιπόν έστειλε ένα ζευγάρι στην σύζυγο του David Beckham η οποία με την σειρά της ανέβασε τη σχετική φωτογραφία στα social media ρωτώντας τους followers της αν πρέπει να φορέσει τα λιλά Crocs που της χάρισε.

«Πολλοί με ρωτούν τελευταία τι θα φορέσω μετά το Lockdown. Τι λέτε για αυτή την πρόταση από τον Justin Bieber» έγραψε σε ένα από τα stories της.

«Εντάξει, ήταν πολύ ευγενικό από τον Justin να μου στείλει ένα ζευγάρι Crocs. Δεν έχω φορέσει ποτέ στη ζωή μου. Με έκανε να γελάσω, αλλά η σκέψη είναι αυτή που μετράει» έγραψε ακόμα η Victoria που λατρεύει τα ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Όπως καταλαβαίνετε και οι followers της είχαν την ίδια απόψη με εκείνη για τα συγκεκριμένα παπούτσια με το 57% να λέει «όχι» στην ερώτηση που τους έθεσε.

«Λοιπόν αυτό ήταν κοντά. Νομίζω ότι καλύτερα να πέθαινα αλλά σε ευχαριστώ Justin Bieber» έγραψε σε δεύτερο ποστ που έκανε η σχεδιάστρια μόδας

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ