Η Κατερίνα Καινούργιου δεν κρύβει τα χρόνια της! Φόρεσε το πιο όμορφο φόρεμα για τα 36ά γενέθλιά της - Η φωτό που τράβηξε ο σύντροφός της

«Ειμαι περήφανη που έφτασα εδώ που ειμαι σήμερα»

36 ετών έγινε η Κατερίνα Καινούργιου που μοιράστηκε στα social media μια φωτογραφία που τράβηξε ο αγαπημένος της σύντροφος Φίλιππος Τσαγκρίδης.

Η όμορφη παρουσιάστρια συνόδευσε την εικόνα με ένα κείμενο μέσα από το οποίο έστειλε παράλληλα και τις ευχές της για την Ανάσταση και την  Πρωτομαγιά.

Στο στιγμιότυπο που τράβηξε ο καλός της - με τον οποίο είναι μαζί σχεδόν δυο χρόνια - την βλέπουμε με ένα απίθανο λευκό φόρεμα από δαντέλα.

Στα χέρια της κρατά το αγαπημένο της σκυλάκι, τον Κίτον, ενώ μπορούμε να διακρίνουμε και μια ανθοδέσμη με τριαντάφυλλα που πολύ πιθανό να της έδωσε ο αγαπημένος της.

« 36 ? και...δεν κρύβω τα χρόνια μου! Ειμαι περήφανη που έφτασα εδώ που ειμαι σήμερα. Γιατί, τίποτα δεν μου χαρίζεται, τίποτα δεν είναι ίδιο με χθες και κανένας χρόνος, καμία μέρα δεν επιστρέφει.... Νιώθω τόσο ευγνώμων ...πλήρης και ευτυχισμένη ???

Σας ευχαριστώ μέσα απ την καρδιά μου που ομορφύνατε την ημέρα των γενεθλίων μου με τις υπέροχες ευχες σας...την προσωπική μου Πρωτομαγιά !? ευχές από καρδιάς που μου θυμίζουν κάθε χρόνο πόσοι πολλοί άνθρωποι είναι εκεί για μένα !❤️ Στ αλήθεια είναι υπεροχο!Καλή Ανάσταση σε όλους ...με υγεια πάνω απ όλα ! Σας στέλνω την αγάπη μου !» έγραψε στο ποστ της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ