Απίστευτο κι όμως αληθινό! Δεν ήξερε ότι ήταν έγκυος και γέννησε ξαφνικά μέσα στο αεροπλάνο - Ευτυχώς υπήρχε γιατρός (φωτό & βίντεο)

Πετούσε από το Salt Lake City στην Honolulu της Χαβάης όταν έσπασαν τα νερά!

Ένα αγοράκι έφερε στον κόσμο η Lavinia Mounga που βρισκόταν σε πτήση της Delta Airlines την ώρα που γέννησε. Η ίδια δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Η γυναίκα πετούσε από το Salt Lake City των ΗΠΑ στην Honolulu της Χαβάης όταν έσπασαν τα νερά.

Η Lavi, όπως την φωνάζουν, ήταν στην 29η εβδομάδα της κύησης ωστόσο δεν ήξερε ότι επρόκειτο να φέρει στον κόσμο το μωράκι της, το οποίο ονομάστηκε Raymond.

©hawaiipacifichealth

Η αδερφή της, σύμφωνα με το People έγραψε στην σελίδα GoFundMe:

«Η αδελφή μας δεν ήξερε ότι ήταν έγκυος όποτε σοκαρίστηκε όπως και εμείς όταν γεννήθηκε ο ανηψιός μας».

Ευτυχώς για την γυναίκα μέσα στο αεροσκάφος υπήρχαν ένας γιατρός και δύο νοσοκόμες που ήξεραν ακριβώς τι έπρεπε να κάνουν.

«Δεν ξέρω πόσο τυχερός πρέπει να είναι ένας ασθενής για να έχεις τρεις νοσοκόμους σε μια έκτακτη γέννα, αλλά αυτή ήταν η κατάστασή μας. Το όμορφο ήταν η συνεργασία» είπε από πλευράς της η Mounga.

Καθώς δεν είχαν μαζί τους τα απαραίτητα για τον τοκετό ο Dale Glenn (ο γιατρός) έπρεπε να αυτοσχεδιάσει. Έτσι αυτός και οι νοσοκόμες χρησιμοποίησαν κορδόνια για να δέσουν και να κόψουν τον ομφάλιο λώρο του μωρού.

Έφτιαξαν επίσης θερμαντικά μωρών από μπουκάλια που έβαλαν στα μικροκύματα και χρησιμοποίησαν ένα Apple Watch για να μετρήσουν τους χτύπους της καρδιάς του βρέφους και να τους διατηρήσουν σταθερούς μέχρι να προσγειωθεί το αεροπλάνο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ