Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Ο Γιώργος Θεοφάνους έπεσε & έπαθε συντριπτικό κάταγμα στο χέρι - 3ωρο χειρουργείο - Ρέμος, Βανδή τηλεφώνησαν με ανησυχία (βίντεο)

 Έπρεπε να τοποθετηθούν ειδικές λάμες και βίδες.. 

Ένα ατύχημα, που τον οδήγησε τελικά στο χειρουργείο, είχε ο Γιώργος Θεοφάνους το βράδυ της Πέμπτης. 

 Ο Κύπριος μουσικοσυνθέτης έπειτα από πτώση χτύπησε σοβαρά στο χέρι του και κατέληξε στο ιδιωτικό θεραπευτήριο «Υγεία». Εκεί οι γιατροί διέγνωσαν συντριπτικό κάταγμα στον καρπό και τον οδήγησαν αμέσως στο χειρουργείο.

 

 

Η επέμβαση μάλιστα κράτησε τρεις ολόκληρες ώρες αφού έπρεπε να τοποθετηθούν ειδικές λάμες και βίδες που θα αφαιρεθούν μετά από δύο μήνες.

 

 

 

 

 

 

Ο Γιώργος Θεοφάνους βρίσκεται σε δυσχερή ψυχολογική κατάσταση καθώς για το επόμενο διάστημα είναι υποχρεωμένος να μείνει μακριά από το αγαπημένο του πιάνο. Οι γιατροί του συνέστησαν να κάνει πολύ προσεκτικά αποθεραπεία ώστε να είναι καλά το χειμώνα αναφέρει το znews.

Το znews.gr εξασφάλισε φωτογραφία του Γιώργου Θεοφάνους από το νοσοκομείο

Αυτό σημαίνει ότι κάποιες εμφανίσεις που προγραμμάτιζε με τη Δέσποινα Βανδή θα πρέπει να ακυρωθούν.

 

 

Η ίδια η Δέσποινα έδειξε, σύμφωνα με το περιβάλλον του, μεγάλη κατανόηση και φέρεται να του είπε ότι η υγεία είναι πάνω από όλα.  Στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή ήταν ο Αντώνης Ρέμος, που επικοινώνησε και με το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου, αλλά και η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, με τους οποίους έχει συνεργαστεί με τεράστια επιτυχία στο παρελθόν, η Πέγκυ Ζήνα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και ο Τάκης Ζαχαράτος.

Τι είπε για το ατύχημα στο Πρωινό

Ο μουσικοσυνθέτης είπε στην εκπομπή Πρωινό:  To πρώτο χειρουργείο πήγε καλά, σε κανέναν μήνα το δεύτερο. Όλα δείχνουν καλά. Όπως που έγραψε με χιούμορ η Αλεξίου ''Τώρα θα παίζει με το αριστερό, όπως παίζω εγώ με το ένα δάκτυλο''. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ