Ιδέα του Μπεν Άφλεκ η εκδρομή με την Τζένιφερ Λόπεζ: Τι έκαναν στην Μοντάνα; Βόλτες, μπάνιο στην πισίνα & χαλάρωση στο τζακούζι

Ήταν «το ιδανικό μέρος για να περάσουν χρόνο μόνοι τους»

Ιδέα του Μπεν Άφλεκ φαίνεται πως ήταν τελικά η ρομαντική εκδρομή που έκανε με τη πρώην αρραβωνιαστικιά του Τζένιφερ Λόπεζ.

Αυτό είπε τουλάχιστον πηγή στο People που ανέφερε ότι «και οι δύο είχαν ελεύθερη την προηγούμενη εβδομάδα και ήθελαν να περάσουν λίγο χρόνο μακριά από το Λος Άντζελες. Ο Μπεν πρότεινε την Μοντάνα καθώς έχει σπίτι εκεί».

Και έτσι έγινε αφού τελικά οι δυο τους πήγαν το ταξίδι τους και πέρασαν στιγμές χαλάρωσης με την πηγή να προσθέτει ότι «ήταν ένα όμορφο διάλειμμα για την Τζένιφερ».

Οι δυο τους είχαν πρωταγωνιστήσει μαζί στις ταινίες Jersey Girl και Gigli και το 2002 είχαν αρραβωνιαστεί. Ωστόσο ο γάμος τους ακυρώθηκε το 2003 λίγες μόνο ημέρες πριν το μυστήριο, με το ζευγάρι να χωρίζει τότε οριστικά το 2004.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marty Solis (@marty_boi)


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YNEW (@ynews_)

Κάτι η πρόσφατη συνάντησή τους στο Vax Live, κάτι οι επισκέψεις του Μπεν Άφλεκ στο σπίτι της star... και οι φήμες περί επανασύνδεσης έχουν αρχίσει τώρα να φουντώνουν. Ειδικά μετά την εκδρομή τους στην Μοντάνα πολλά ξένα μέσα γράφουν ότι έχουν πολύ καλή χημεία.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by neprada (@neprada)

Ας γυρίσουμε όμως στην εκδρομή και στα όσα έκαναν εκεί! Σύμφωνα με το Page Six ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ έμειναν στο ultra-exclusive Yellowstone Club, του οποίου μέλος είναι ο 48χρονος ηθοποιός.

Πρόκειται για ένα club που διαλέγουν για τις αποδράσεις τους celebrities και διασημότητες όπως ο ιδρυτής της Google Eric Schmidt, o Bill Gates, o Justin Timberlake αλλά και το ζευγάρι Tom Brady και Gisele Bundchen.

Δείτε επίσης: Το Βennifer αναθερμάνθηκε για τα καλά! Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ μαζί διακοπές σε πολυτελές resort - την γύρισε σπίτι με το τζιπ του (φωτό)

Ο Άφλεκ και η Λόπεζ έμειναν σε ένα ιδιωτικό σπίτι με τον δικό του σεφ ενώ πηγή είπε στο Page Six ότι ήταν μια πολύ καλή περίοδος για αυτούς για να το επισκεφτούν καθώς είχε τελειώσει η σεζόν για τους λάτρεις του σκι και η επισκεψιμότητα είχε πέσει, με αποτέλεσμα να είναι «το ιδανικό μέρος για να περάσουν χρόνο μόνοι τους».


Οι δυο τους έκαναν βόλτες στην ύπαιθρο, μπάνιο στην πισίνα και πέρασαν στιγμές χαλάρωσης στο τζακούζι.

Πηγές είπαν ακόμα στο μέσο ότι η 51χρονη τραγουδίστρια και ο 48χρονος ηθοποιός βρέθηκαν και σε ένα πάρτι όσο ήταν στην Μοντάνα. 

Φυσικά δενε μπορούμε να ξέρουμε ακόμα αν όντως δουλεύουν στο να τα ξαναβρούν, ωστόσο φαίνεται οι δυο τους να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ