Χαρδαλιάς για τις εμπρηστικές επιθέσεις στα καταστήματα της συζύγου του στον Βύρωνα: «Άνανδροι & θρασύδειλοι, εμμονικά ανθρωπάρια» (φωτό & βίντεο)

«Η δημοκρατία μας δεν τρομοκρατείται!»

Με ανάρτησή του στο Twitter ο Νίκος Χαρδαλίας καταδικάζει την επίθεση που έγινε στα καταστήματα της συζύγου του στον Βύρωνα με τον ίδιο να κάνει λόγο μεταξύ άλλων για «εμμονικά ιδεοληπτικά ανθρωπάρια καλυμμένα με τις κουκούλες τους».

Ειδικότερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων έγραψε στο ποστ του τα εξής:

«Άνανδροι και θρασύδειλοι, εμμονικά ιδεοληπτικά ανθρωπάρια καλυμμένα με τις κουκούλες τους, κρυμμένα στο σκοτάδι που τόσο αγαπάνε.Οι ζωές μας, οι αξίες μας, η δημοκρατία μας δεν τρομοκρατείται! Δεν σας φοβόμαστε, δεν κάνουμε βήμα πίσω για όλα όσα μάθαμε να παλεύουμε».

«Κάποια θρασύδειλα ανθρωπάρια που αρέσκονται να παίζουν στο σκοτάδι που είναι το αγαπημένο τους χόμπι και πάντα με κουκούλες πιστεύουν ότι μπορούν να μας τρομοκρατήσουν» και τόνισε ότι «λέμε ξεκάθαρα ότι δεν τους φοβόμαστε. Δε θα μας τρομοκρατήσουν». «Θα παλέψουμε και θα φτιάξουμε πάλι με τη Γιώτα αυτά που η ίδια έχει παλέψει παρά πολύ καιρό να φτιάξει αλλά σε κάθε περίπτωση το μήνυμα είναι ότι δεν κάνουμε βήμα πίσω σε αρχές και αξίες που σαν ενεργοί πολίτες και προσωπικότητες προσπαθούμε να υπηρετήσουμε όλα αυτά τα χρόνια. Δε θα μας τρομοκρατήσουν» είπε ακόμα ο Νίκος Χαρδαλιάς σε δηλώσεις που έκανε νωρίτερα στην κάμερα του ANT1

«Ένα έχω να πω. Ούτε βήμα πίσω. Η τρομοκρατία δεν περνάει» είπε από πλευράς της η σύζυγός του.

 

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα έγιναν στόχος εμπρηστικής επίθεσης ένα γυμναστήριο και ένα κατάστημα με παιδικά ρούχα, τα οποία ανήκουν στη σύζυγο του υφυπουργού, Γιώτα Παναγιωτοπούλου.

 EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

 EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Από τις εκρήξεις που έγιναν, λίγο μετά τη 1:30, προκλήθηκαν ζημιές στην πρόσοψη των δύο επιχειρήσεων, καθώς και φωτιά μικρής έκτασης. Για την κατάσβεσή της επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 2 οχήματα. Στο σημείο έσπευσαν και αστυνομικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ