Αιγύπτιος πατέρας έδεσε τον γιο του σε πάσσαλο & κάλυψε το σώμα του με μέλι - Τον τσίμπησαν οι μέλισσες για τιμωρία (φωτό)

Ο μικρούλης βρισκόταν πεσμένος στο πάτωμα με τα χέρια του δεμένα πίσω στην πλάτη... 

Έναν σοκαριστικό τρόπο τιμωρίας σκαρφίστηκε ένας πατέρας από την Αίγυπτο για να ''βάλει στην θέση του'' τον 7χρονο γιο του επειδή έκλεψε. 

Σύμφωνα με όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας ο πατέρας έδεσε τον μικρό γιο του σε έναν πάσσαλο, τον άλειψε με μέλι για να προσελκύσει μέλισσες έτσι ώστε να τον τσιμπήσουν.

Το αγόρι υποβλήθηκε στην τιμωρία στις 25 Μαΐου, όταν ένας γείτονας τον κατηγόρησε για κλοπή. Όπως θα δείτε και από την φωτογραφία το αγόρι είναι πεσμένο στο πάτωμα , ενώ τα χέρια του είναι δεμένα σε έναν πάσαλο πίσω στην πλάτη του. 

A boy, seven, was allegedly tied to a pole (pictured) and covered in honey to attract insects by his Egyptian father, 34, who has not been named, as a cruel punishment

Μάλιστα φαίνεται πως κάποια έντομα έχου ήδη ''κολλήσει'' πάνω του. Ο 34χρονος πατέρας, του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό, έχει συλληφθεί, αναφέρει η Daily Mail. Η 29χρονη μητέρα του σοκαρίστηκε από την τιμωρία και αναζήτησε βοήθεια από οργάνωση που ασχολείται με την παιδική κακοποίηση.

 

 

Η μητέρα τράβηξε φωτογραφίες από τη βίαιη σκηνή, οι οποίες τώρα χρησιμοποιούνται ως αποδεικτικά στοιχεία κατά του πατέρα. 

Οι εισαγγελείς από την Qalyubia ξεκίνησαν έρευνα για ενδοοικογενειακή βία, αφού η 29χρονη αποκάλυψε πως ο σύζυγός της την έδερνε και έψαχνε τρόπους να κακομεταζειρίζεται και τον  μικρό. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ